פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים צה"ל לעברי לידר: הצהר על תמיכה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438823,00.htmlמה אתה אומרים על הסיפור הזה ?ומה הקטע ? מה כולם מתלהמים ורוצים ממנו ?אם הוא בכלל התנדב להופיע בחינם מול חיילים בהופעה המדוברת ?בסוף תקום פה מדינה פשיסטית..לפי דעתי הכל מסע תקשורתי של הצבא , להשכיח מהציבור שהם האריכו את חוק טל , ומחפשים קורבנות.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים הכותרות המתלהמות של YNET פשוט גובלות ברמאות...זה בכלל לא צה"ל שפנה אליו עם הדרישה, אלא האגודה למען החייל
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר מה יופי בזה ?למה הוא היה אמור לקבל כסף על ההופעה הזו ?הוא התנדב להופיע בחינם אז מה הבעיה ? אם הוא התנדב בחינם אז איך הוא בדיוק מעודד השתמטות ?אגב , תקראו את תגובה 125.. ותראו שהוא התנדב לפני כמה שנים לעומת שלמה ארצי שדרש כסף..אני לא מבין מה הבעיה בכלל וכל ההתלהמות..מה הוא עריק ?? מה הוא ברח מהצבא ?הוא לא סיים שירות מלא כי יש לו פטור חוקי שהצבא העניק לו - אז מה הבעיה בכלל ?אם מישהו יצא על 21 בגלל פטור חוקי שהצבא העניק לו אז איך הוא נקרא משתמט ? אולי גם תקראו לו עריק ? יש לכל המתלהמים בעיה עם המערכת הצבאית , המערכת הצבאית היא שמחלקת את הפטורים הקלים , כביכולאז לכו תאשימו אותם במקום להטפל לאנשים.בוכים שיש מלא משתמטים - המשתמטים האלה אינם עריקים הם לא ברחו - הם קיבלו פטור חוקי שהצבא נתן להםאז לכו תאשימו את הצבא , זה כזה מטומטם.חוץ מזה הם מגייסים בכלל הומואים ?לפי דעתי הוא רק הרוויח , ככה לא יקראו לו יותר בחיים להופיע מול חיילים , גם ככה לא משלמים לו על זה..בקיצור התקשורת ממשיכה להרעיל את הציבור , כדי להשכיח שהם האריכו את חוק טל ופטרו מיליון דוסים משירות ,ובמקום להתמודד עם העובדה שאנשים צעירים לא מוכנים לשרת מדינה מושחתת , ושצריך לייעל את הצבא ולהפוך אותו לגוף מקצועי ,כי צבא העם לא רלוונטי לישראל יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר להתלהם - זה להתנפל מבחינה של ריב - לריב , לעשות מהומה גדולה ,ויכוח בצורה של ריב , להטיח האשמות , בלי ביסוס עובדתי. להט כזה לריב.נניח עם המורה שלך באה אליך ומטיחה בך האשמות , אז תגיד לה אל תתלהמי ! :-*
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אתה מתכוון להודעה הזאת ? השאלה אם אתה קורה לו בקול רם? a$= KOMMMMM!!!!!2#=8*+4TRFG= ANI EFAREK OTHA KVAR MEOHAR!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.