עבור לתוכן

מחפש סקץ' של סימן שאלה לקעקוע

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקעקע על זרוע ימין (ממש מתחת לכתף) סימן שאלה שמורכב מטרייבלים.

בעיה אחת היא שכבר חודשים אני מחפש באינטרנט איזה שהוא סימן שאלה שאני אוהב ואני לא מוצא כלום.

בבקשה אם מישהו יכול למצוא את הזמן להרכיב\לעצב סימן שאלה מבוסס טרייבל שיהיה חרוט על העור שלי כל החיים (המון כבוד ;)).

בנוסף אם מישהו ראה באינרנט\ספר דוגמא כזו לקעקוע בבקשה תשתפו.

הרעיון הכללי הוא טרייבלים שחורם עבים שבתוכם יש הצללה שהופכת לצבע אדום\אדם כהה בתוך הטרייבל שיוצר סימן שאלה.

המון תוודה!

נ.ב בבקשה אל תכנסו לסיבה שאני רוצה סימן שאלה והאם אני מודע שאני הולך לסחוב את הדבר הזה עד סוף ימי.

פורסם

אתה יכול לקבוע פגישה עם המקעקע ולבקש ממנו שיצייר לך סקיצה בעצמו ותחליט אם זה נראה לך או מה לתקן ואיפה.

הכי פשוט לדעתי, ככה בדיוק עשתה מישהי שהכרתי פעם (באתי איתה לשם) ישבנו איתו איזה 3 שעות עד שהגענו למה שרצינו והיא קיעקעה את זה.

יצא ממש יופי.

אהה, והנה לך סימן שאלה טרייבלי

בחיפוש קצר מצאתי בדיוק תוצאה בודדה כזו :

http://sakashima.deviantart.com/art/Tribal-Series-48-44659207

Tribal_Series_48_by_Sakashima.jpg

אישית, לא מת על התמונה הספציפית הזו, ואני עדיין ממליץ ללכת ולשבת עם המקעקע, ולתכנן את זה יחד איתו.

פורסם

למה אתה רוצה סימן שאלה כקעקוע!

(הנה לא אמרתי שזה יהיה לך עד סוף ימיך)

פורסם

למה אתה רוצה סימן שאלה כקעקוע!

(הנה לא אמרתי שזה יהיה לך עד סוף ימיך)

זה באמת מוזר, אבל זה מה שהוא רוצה. מצד שני, אני זוכר שאתה רוצה לבזבז כסף בכל מחיר לא? הנה רעיון, תעשה קעקוע.

פורסם

תודה על ההצעה אבל אני לא ממש בקטע

(אתה יודע, אדיולוגיה של הורים שקעקועים ופירסינגים זה אסור?)

פורסם

Mystery man?!?!?!

לא ממש כדאי...

כדאי לעשות משהו עם קצת יותר מחשבה...

תודה על ההצעה אבל אני לא ממש בקטע

(אתה יודע, אדיולוגיה של הורים שקעקועים ופירסינגים זה אסור?)

שטויות, הורים שלי עדיין לא יודעים על הקעקוע השני שעשיתי.

פורסם

תראה אבא שלי אמר לי לא לעשות (יש לו 2, מהצבא) ואני לא יזלזל במה שהוא אמר + אני לא ממש בקטע ואין לי רעיונות, אני גם לא רוצה לעשות סתם טריבל או אותיות סיניות כמו 90 מהמטומטמים שעושים קעקוע בימינו... לפני קעקוע צריך לחשוב הרבה זמן ולא לעשות סתם...

פורסם

את הראשון רציתי במשך שנה וקצת..

את השני ציירתי ועבדתי עליו עם המקעקע בערך שנתיים <העשייה שלו לבד הייתה בערך 3 וחצי שעות ועוד מפגש של חודש אחרי עם עוד שעה>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים