עבור לתוכן

שאלה על dx 10.

Featured Replies

פורסם

ברשימת שיפורים שה DX10 מביא לנו רשום גם שאם לכרטיס מסך יגמר הזיכרון הוא יוכל לפנות לראם ולהשאיל חלק ממנו לעיבוד הנוכחי.

אז השאלה שלי היא אם ל 8800GTS 320MB יגמר הזיכרון הוא יפנה לראם? (כמובן כשהדרייבר של DX10 מותקן)?

אם כן אז מה הרעיון ב גירסת ה 620 מגה? זה סתם כסף על ממש כלום...

ליאור.

פורסם

קודם כל קבל בערבון מוגבל מה שאני עומד לרשום כי אני הדיוט בתחום.

לפי ההגיון שלי הזכרון של הכ.מסך הרבה יותר מהיר מהRAM(ובעל רוחב פס גדול יותר(פי 3?)) ולכן תמיד עדיף לו להשתמש בו לפני שעוברים לזכרון.

כמו שנגמר הזכרון RAM אז הוא פונה לדיסק הקשיח מה שמאוד איטי....

פורסם

8800,צריך לעבוד מצוין ב DX10,ו320 מספיק בשבילו,את גירסת ה 640 כדי לקחת אם יש לך מסך מעל 19 אינץ כי אז אתה עובד ברזולותיות יותר גבוהות ואתה צריך יותר זיכרון,אבל בעת הצורך באמת יש שימוש בהרד דיסק,שהוא יותר איטי מהזכרונות שעל הכרטיס מסך.

פורסם

נכון! הוא לא צודק. :bash:

פורסם

גישה לRAM זה דבר גרוע, ועוד יותר לדיסק הקשיח- כדי להגיע לRAM המידע צריך לעבור בלוח אם ומשם לRAM לעיבוד ואז שוב ללוח אם וחזרה לליבה של כרטיס המסך ואז לפלט, כל הדרך הזאת תפגע מאוד מאוד בביצועים, וברמת הדיוק של הפילטרים. בקיצור, אל תסמוך על הRAM בתור תחליף לזכרונות שעל הPCB של הכרטיס.

פורסם

יפה אמרת pain killer

אז לאחד כמוני עם 19 CRT מומלץ 8800 640.מה שאומר לחכות קצת לדור הבא ולירידת מחיר..... :nixweiss::(:jump:

פורסם

יש כבר משחק שעובד על dx10 ?

תזכירו לי ? ::)

העיקר שאנשים רצו וקנו לפני שנה כרטיסי dx10 :smile1:

פורסם

bioshock תומך בDX10 למרות שאפשר להריץ אותו גם בלי

פורסם

bioshock תומך בDX10 למרות שאפשר להריץ אותו גם בלי

מה כבר יש משחק שתומך DX10.. :o

ואיך נגיד GF8600GT מריץ אותו..? ??? ללא בעיות..?

פורסם

מה כבר יש משחק שתומך DX10.. :o

ואיך נגיד GF8600GT מריץ אותו..? ??? ללא בעיות..?

כן אבל זה יהיה על גראפיקה נמוכה.

חוץ מזה שכבר ראינו שאין הבדל בין הDX9 לDX10 בBIOSHOCK.

ומי שאומר לך שיש הבדל, זה בגלל שהוא לא רוצא להרגיש פרייר שקנה את הכרטיס שלו ב2000 שקל ולא רואה הבדל משמעותי אם בכלל במשחקיDX10

פורסם

כן אבל זה יהיה על גראפיקה נמוכה.

חוץ מזה שכבר ראינו שאין הבדל בין הDX9 לDX10 בBIOSHOCK.

אז זה אומר.. מתי שיצאו משחקים יותר כבדים לDX10 אז הGF8600GT בכלל לא יחזיק..? ??? אפילו אל הגרפיקה הכי נמוכה..?

פורסם

לפי המקור הזה - אפשר לראות הבדל עצום בין 8600GTS ל7600GT אז אני מניח ש8600GT בOC קטנטן אפילו יהיה רחוק מאוד מה7600GT אפילו בDX9

דבר שני רואים שה8800GTS 320MB ממשיך לא לאכזב ולתת ביצועים מאוד טובים אפילו ב1600X1200. מה שכן מוזר זה כמה הGTX עליון על האח הקטן שלו, הGTS 640MB. היחס בין הביצועים של שניהם גדול מהיחס בין המחירים שלהם...

פורסם

כל משחק בשנה וחצי הקרובה יעבוד גם בDX9.

פורסם

כל משחק בשנה וחצי הקרובה יעבוד גם בDX9.

מה..? איפה זה כתוב..?!?!?! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים