עבור לתוכן

שאלה בשקר לרוסיה ואוקרינה

Featured Replies

פורסם

ולא, לא צרייך דרכון אירופאי כדי לנסוע לרוסיה. איזו שטות... :kopfpatsch:

אף אחד לא אמר שצריך, רק אמרו שעם דרכון אירופאי לא צריך ויזה.

• תגובות 54
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.זאת מדינה רק אם יש משהו להביא כשוחד אז אפשר לצאת בלי בעיות

איזה מכוער מה אתה חש בסרט ? זה לא "הבריחה מגיהנום" איזה מעפן חש בסרטים :screwy:

פורסם

שם רק בשוחד. הם עוצרים תיירים על כלום רק משום שהם תיירים, כדי לסחוט אותם. את בעלה של דודה שלי, האיטלקי, ואת הבן שלה, שמו במעצר ככה סתם כשהם הלכו ברחוב במוסקווה, אחרי שאיזה הומלס נטפל אליהם. השוטרים סחטו מדודה שלי 700 דולר כדי שישחררו אותם. זוועה מה שהולך שם.

פורסם

שם רק בשוחד. הם עוצרים תיירים על כלום רק משום שהם תיירים, כדי לסחוט אותם. את בעלה של דודה שלי, האיטלקי, ואת הבן שלה, שמו במעצר ככה סתם כשהם הלכו ברחוב במוסקווה, אחרי שאיזה הומלס נטפל אליהם. השוטרים סחטו מדודה שלי 700 דולר כדי שישחררו אותם. זוועה מה שהולך שם.

חארטה.

זה כמו להגיד שכל ישראל היא דויסים .

פורסם

היית בכלל ברוסיה\אוקראיניה לאחרונה ?

אז שב בשקט , שוחד זה דבר שבשגרה שמה .

פורסם

מובן שלא.

וזה רק חלק. הם גם מרוקנים לך חצי מהתיק במעבר גבול. שוטר גבול מול הפרצוף שלך פותח לך ת'תיק ומוציא פחיות שימורים ומכניס לכיסים שלו. בהמשך, אחרי שאתה כבר על המטוס, מפרקים את התיק שלך לפני שמעלים אותו למטוס מטען ומוציאים חפצים אישיים שבכלל לא נרכשו ברוסיה. מילא הפחיות שימורים שהם מספרים לך שמותר לאדם לשאת רק 2 פחיות איקרא, אבל את הבגדים, התכשיטים והקוסמטיקה שלי אני אמורה לקחת איתי הביתה, לא כן?

פורסם

אתה רוצה שנשקר לך בתשובה? אני מתפלא שאף אחד לא שם לב עדיין...

פורסם

מובן שלא.

וזה רק חלק. הם גם מרוקנים לך חצי מהתיק במעבר גבול. שוטר גבול מול הפרצוף שלך פותח לך ת'תיק ומוציא פחיות שימורים ומכניס לכיסים שלו. בהמשך, אחרי שאתה כבר על המטוס, מפרקים את התיק שלך לפני שמעלים אותו למטוס מטען ומוציאים חפצים אישיים שבכלל לא נרכשו ברוסיה. מילא הפחיות שימורים שהם מספרים לך שמותר לאדם לשאת רק 2 פחיות איקרא, אבל את הבגדים, התכשיטים והקוסמטיקה שלי אני אמורה לקחת איתי הביתה, לא כן?

טוב נו....... ועוד אומרים שאצלינו המדינה מושחתת.........

פורסם

עבדתי בנתב"ג ולא פעם החברה' שמעמיסים מזוודות היו גונבים דברים ומספרים לנו. פעם אחת הביאו לנו סטוק של ג'ינסים (מה שלא נכנס להם לתיק), פשוט שמו אצלינו על הדלפק ואמרו "קחו!". חוצמזה, כבר העיפו כמה אנשים כי גנבו דברים ממזוודות, גם לי גנבו דברים מהמזוודה, דווקא בארץ. כשנחתתי במינכן גיליתי שהם חסרים.

פורסם

שמנו לב, פשוט לא נראה לי שלאף אחד איכפת.

אוף חשבתי שאני מיוחד.

פורסם

חארטה.

זה כמו להגיד שכל ישראל היא דויסים .

אתה בכלל לא יודע מה הולך שמה ברחובות. אתה רגיל לגור פה כשזה בסדר ללכת ב2 בלילה ברחוב ויש לך פנסי רחוב, פה אתה באמת חש את עצמך. באוקריאנה הולכים עם מצתים ופנסים כי אין אור. נרקומנים תולשים עגילים ישר מהאזון בשביל מנה. כמה שזה נשמע לך הזוי זה רק על קצה המזלג. ברור שקייב מופתחת מאוד והכל אבל יש ערים וישר ערים הרוב מחורבן.

אבל הבנות שמה אין מה לדבר

פורסם

הורים של חבר שלי טסו לסנט פטרסבורג לטייל, בדרך חזרה העלימו להם זוג עגילים בשווי 4000$ בשדה תעופה ברוסיה.

פורסם

אתה רוסי ואתה לא יודע איפה נמצאת סיביר :bash::s07::kopfpatsch::bash::kopfpatsch::s07::bash::kopfpatsch::bash::s07:

וההורים שלך עוד ישחררו אותך לבד? OMG OMG OMG OMG OMG OMG

אם עלית לפני פחות מ10 שנים תבדוק אם ההורים שלך זרקו את ה"תעודות זהות" מרוסיה ואולי גם דרקונים... כי ההורים שלי שמרו (וגם נשארה לי האזרחות) וכל פעם שאנחנו נוסעים אז נכנסים עם דרקון של אוקראינה אז NP...

אם יש לך אזרחות אוקראינית אתה יכול להכנס לרוסיה חופשי ולהיפך...

אבל אתה לא יודע איפה זה סיביר אז במקום לבזבז את הזמן הזה שם תלמד גיאוגרפיה

בהצלחה

הורים של חבר שלי טסו לסנט פטרסבורג לטייל, בדרך חזרה העלימו להם זוג עגילים בשווי 4000$ בשדה תעופה ברוסיה.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

אנשים לא אחראים לא צריכים לקנות דברים כאלה (בלי להעליב, זה לא אישי)

עריכה2: רוסיה (בכללי כל ארצות ברית המועצות) זה חור אבל מה זה חור... תסע לשם רק אבל רק רוצה לראות את המשפחה... אצלהם ב2001 הם המשיכו את המאה ה20 עד היום... הכל פרמיטיבי (אלא אם אתה מליונר שגר במרכז מוסקבה) וסיכויים שבאמת תהנה ממש נמוכים... סע לאירופה במקום.

פורסם

רוסיה? אני יכול לספר לך מיליון דברים מחבר שטס לשם כול חצי שנה לבקר חברים ומשפחה.

נגיד הוא סיפר לי פעם אחת שהוא בא לתחנת רכבת לשלם לכרטיס אז הוא נתן לפקידה משהו כמו 10 דולר [לא זוכר כמה] והיא לא נתנה לו את העודף אז הוא ביקש את העודף, אז ה"אחראי" של המקום אמר בוא תיכנס למשרד שלי יש שם עודף, הוא הבין שמשהו פה מסריח אז הוא התחיל ללכת ואז "האחראי" הצמיד לו סכין לגב לקח אותו "למשרד" שלו ו"השאיל" ממנו 150 דולר.

ועוד הרבה הרבה דברים.

כעיקרון גם לא מומלץ לצאת שם החוצה אחרי 8 בערב, מלא נורקומנים, אולכוהוליסטים ובקיצור כול החרא בחוץ אחרי החושך, משהו שלא היית רוצה להיתקל בהם באמצע הלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים