עבור לתוכן

שאלה בשקר לרוסיה ואוקרינה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי חבר אוקראיני ואני רוסי . אז שנינו רוצים לטוס ביחד. קודם כל לאוקרינה למשפחה שלו לשבועיים ואז משם לרוסיה למשפחה שלי המשפחה שלי גרה בסיביר .

השאלה שלי אם אוקראינה וסיביר קרובות או שצריך לקחת מטוס מאוקראינה כדי לטוס לסיביר

ועוד שאלה אם טסים לשבועיים אז צריך לעשות ויזה או לא

תודה לעוזרים

• תגובות 54
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לקחת בתוך בתוך רוסיה לתנועה בין ערים, אני לא צריך להסביר שצריך גם בין מדינות נכון?

אבל אתם יכולים לקחת רכבת ולחסוך עלויות.

פורסם

אבל אתם יכולים לקחת רכבת ולחסוך עלויות.

ולבזבז יומיים+, מצד שני עם כל התקלות עם מטוסים....

פורסם

המטוסים הם כלי התחבורה הכי בטחותי שיש(עומד להשתנות בקרוב). הסיכוי שתהיה בתאונה קטלנית הוא פחות מ1 למליון.

בקשר לשאלה אוקראינה נמצאת בצד הכי השמאלי של רוסיה וסביר בצד הכי ימני. רוסיה המדינה הכי רחבה בעולם(לפי המפה).

תעשה חישוב לבד.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה נגד מטוסים יש לי בעיה נגד המחירים של כרטיסי הטיסה אבל אתם אומרים שיש רכבות בין אוקראינה לסיביר .

ומה אם ויזה צריך לעשות בשביל להיות שבועיים ?

פורסם

המטוסים הם כלי התחבורה הכי בטחותי שיש(עומד להשתנות בקרוב). הסיכוי שתהיה בתאונה קטלנית הוא פחות מ1 למליון.

תבדוק את סטטיסטיקה של תקלות במטוסים הרוסים, הם לא מתוחזקים כמו שצריך.

2 ויזות, אחת לאוקראינה ושניה לרוסיה. בנוסף תצטרך לבזבז יום שלם בשביל להירשם בשגרירות כשתגיע לשם.

בקיצור, תיכנס לסוכנות נסיעות והם יסבירו לך איזה "תענוג" זה.

פורסם

כן, אלא אם כן יש לך דרכון ארופאי שאז לא צריך דרכון!!!

פורסם

ויזה תעלה לך 100 דולר ברוסיה.

אח"כ כשתגיע אתה צריך להרשם-אל תלך לכתובת שהם מביאים לך בדרכון אלא תלך לאיזשהו בית מלון לא מרכזי שם צריכים לעשות לך את ההרשמה הזאת בחינם אם אתה לוקח חדר ליליה או בתשלום מסוים-עד 35-40 דולר לאדם.

לגבי קירבה-תפתח אטלס ותבדוק

פורסם
  • מחבר

ומה זה דרכון אירופאי? יש לי דרכון ישראלי רגיל

פורסם

קייב-סיביר?

שבוע רכבת לפחות!

פורסם
  • מחבר

מה שבוע הנסיעה ?

פורסם

ומה זה דרכון אירופאי? יש לי דרכון ישראלי רגיל

באופן לא מפתיע, דרכון אירופאי הוא דרכון ממדינה אירופאית (לא ישראל).

פורסם

אני מסיביר וזה תיזי נאבי, מאחורי הרי האוראל, בעוד שאוקראינה היא מדרום-מערב מרוסיה. לנסוע דרך אוקראינה יכול להוזיל לך. בן דוד שלי טס מסיביר לאיטליה ועלה לו 200$. מת"א יעלה 400 או יותר... אבל אתה לא רוצה לנסוע שבוע ברכבת עם אנשים זרים ומסריחים, וצוענים וכרתיסן שיכור שיבקש ממך שוחד ויאיים לזרוק אותך מהרכבת.

בקשר לויזה לאוקראינה אין לי מושג. אני יודעת שהקונסוליה הרוסית החליטה לשחוט אותנו.

ועכשיו רוסיה עושה ברדק לישראלים שרוצים לנסוע. עכשיו, צרייך לבוא כל יום, במשך 3 ימים, בשעה לא שעה לשגרירות ולשלם להם איזה 300 שקל כל פעם בשביל ראיון לויזה. הם מנסים להרוויח על ישראלים שבאים לרוסיה לבקר את המשפחה שלהם. זה בערך הסיבה שאני לא נוסעת ואנחנו לא משחררים את הסבתא המשוגעת שלי לשם (כל שנה יש לה איזה ג'וק בראש שהיא חייבת לחזור לגור בדירה שלה, שבינתיים מושכרת ומאויישת).

וכן, ב-Ural Airlines המטוסים מתוחזקים כמו נעלי הבית שלי.

ולא, לא צרייך דרכון אירופאי כדי לנסוע לרוסיה. איזו שטות... :kopfpatsch:

פורסם

http://www.russia-tourism.ru/images/gi/russia-map.jpg

הנה תראה מפה. מקייב למסקווה זה בערך יממה ברכבת, ועד תראה כבר לפי המפה סדר גודל.

פתרון אחר זה לקחת 2 מטוסי צ'רטר, אחד על קייב. ומקייב עד סיביר (לאן אתה צריך?) בטיסת פנים

פורסם
  • מחבר

חחחח צודקת המטוסים שם מפחידים רצח נראה שאת הכנפים מדביקים בסלוטייפ .ברוסיה זה לא בעיה בשבילי כל המשפחה שלי יש לה קשרים פעם שעברה שהייתי לא עשו שום בעיות אפילו ששוטר תפס אותי נוסע בלי רשיון סבא שלי דיבר איתו ולא קרה כלום .זאת מדינה רק אם יש משהו להביא כשוחד אז אפשר לצאת בלי בעיות

אני צריך מאוקראינה להגיע לסיביר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים