עבור לתוכן

מסך מרובע לא WIDE מינימום 19 עם תקציב 2500+-

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות.

השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה .

אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו.

כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא.

תודה !.

פורסם

2007FP חד וחלק, איני חושב שיש מסך שיתאים יותר לדרישות ולשימושים שלך

הוא עולה כרגע בסביבות ה2280 ש"ח, גודל 20 אינץ', רזולוציה של 1600X1200

אני משתמש בו והוא מעולה לכל דבר - סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס, כל דבר... למרות שלהרבה עבודה עם טקסט לא הייתי אומר שהוא מומלץ במיוחד מאחר שהרזולוציה שלו גדולה ביחס לגודל המסך ולכן הטקסט יוצא מאוד קטן

מריחות במשחקים/סרטים אין...

עריכה: לעזאזל, למה אני ממהר להגיב? אם אתה רוצה שהעיניים שלך לא ימותו תאלץ ללכת על מסך 19 אינץ', - VP930B של VIEWSONIC יתאים

פורסם

2007FP, ואכן המגרעת היחידה שלו זה גודל הטקסט שהוא הקטן ביותר מבין מסכי הLCD הקיימים.

יש כאלו כמו QQQ שלא מסתדרים עם גודל הגופן וזה מוציא להם את העיניים, ויש כאלו שכן (פגשתי כאלו מעטים יותר). זה נתון לשיקולך, עדיף שתראה אותו לפני שתקנה אותו.

פורסם

אני אחד מהמעטים. לא מבין על מה מדברים...

פורסם

אולי אנחנו לא כל כך מעטים. ::)

(עוד אחד שלא מבין)

פורסם

אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו.

עריכה: לעזאזל, למה אני ממהר להגיב? אם אתה רוצה שהעיניים שלך לא ימותו תאלץ ללכת על מסך 19 אינץ', - VP930B של VIEWSONIC יתאים

למה ישר להניח שלכתוב קוד הכוונה להשתמש בפונט בגודל 6.5 ולפתח בעיית ראייה בלי קשר למסך?

מסכי 20" משתמשים ברזולוציה יותר גדולה אז דברים יראו קטנים יותר מבמסכי 19" , אבל בדיוק בשביל זה יש תוכנות שתפקידן להגדיל דברים מסוימים..

אז לא צריך להאלץ שום דבר. אם אתה משתמש בתוכנה נורמלית ודאי יש פונקציה להגדיל את הגודל שהטקסט נראה בו, ואז תוכל להשתמש במלוא התקציב שלך במקום לחסוך ב1000 שקל.

מצד שני, אם אתה מעדיף לחסוך ב1000 שקל ולקבל עדיין מסך סבבה... QQQ צודק ו ה VP930 מתאים לך טוב.

השאלה מה אתה מעדיף FiRePOweR :)

פורסם

אני עובד עם מסך של מחשב נייד בגודל 14" וברזולוציה של 1400X1050. אז 1600X1200 ב-20" זה קטן? הצחקתם אותי.

ד"א אני מכיר פסיכי שעובד עם מסך של מחשב נייד 15" ברזולוציה של 2048X1536 (כן, יש פאנל כזה!)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

אני ממש לא אוהב את הרזולציות מעל 1024 ,

אבל חשוב שהמסך יהיה גדול והפונט גדולים

פורסם

אז תחשוב באמת בכיוון של ה-VP930. ה-19" מריץ רזולוציה 1280X1024, וגודל הנקודה בו הוא הגדול ביותר מכל מסכי ה-LCD.

פורסם
  • מחבר

vp930b זה מה שיש בזאפ ?.

אוקיי מצוין תודה. ודרך אגב יש מצב שאיפהשהוא יש לראות אותו בפעולה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים