עבור לתוכן

מה ההבדל בביצועים ובכלל, בין AM2 לסוקט - מה זה בכלל AM2?

Featured Replies

פורסם

1. אם קונים מחשב חדש והתקציב ממש מוגבל אז כן

2. שילוש חדש - מעבד, לוח וזכרונות.. C2D זה בעצם core2duo וזו ארכיטקטורה חדשה של אינטל.

3. AMD הפסיקה לייצר מעבדים מתושבת 939.

• תגובות 40
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

1. זה יהיה בזמן צבא או אחרי צבא כנראה.

2. הארכיטקטורה הזאת של אינטל במחיר סביר לצרכים שלי, יותר טובה מכפול ליבה של AMD 3800?

2.א. :) תוכל לתת לי הצעת מפרט של השילוש הזה?

3. למה הפסיקו לייצר את המעבדים מתושבת הזה? איזה סוקט בעיקר הם מייצרים או בעיקר קונים עכשיו?

פורסם

1. אם קונים מחשב חדש והתקציב ממש מוגבל אז כן

2. שילוש חדש - מעבד, לוח וזכרונות.. C2D זה בעצם core2duo וזו ארכיטקטורה חדשה של אינטל.

3. AMD הפסיקה לייצר מעבדים מתושבת 939.

המעבד עדיין יהיה טוב למשחקים, מה שחשוב זה כרטיס מסך חדש+2GB ראם.

ולמה C2D אם אפשר שילוש של AM2 שיוצא יותר זול.

פורסם

אני לא חושב שכדאי לקנות שילוש חדש.

אם אתה רוצה קנה כפול ליבה, ואם אתה משחק במשחקים כבדים היתי מציע לשדרג כרטיס +1GB ראם זה יהיה נחמד.

יש לך לוח פצצה אתה יכול להטיס את המעבד ב OC.

פורסם

דבר ראשון יש לי כמעט את אותו לוח אם כמו שלך יש, DFI Infinity NF4 Ultra, וגם היה לי מעבד AMD Athlon 64 3500, סוקט 939 כמובן.

כבר בקנייה של המחשב ראיתי שיש מעבדים עד 4000+ ותכננתי שדרוג בעתיד... רק מה, לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחירים של מעבדים מסוג 939 עולים במקום לרדת!!.. ישר מצאתי חנות שעדיין מחזיקה וקניתי לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 939. לאחר שדרוג של הביוס (קצת מפחיד אבל מתגברים) יש לי עכשיו מחשב דיי חזק.. עם שתי מעבדים בעצם.

בקיצור, מה שאני ממליץ לך לעשות כרגע, אם אתה לא רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש (כןכן אפשר להעביר הארדיסקים ודיוידי וזה..) זה למצוא חנות שעדיין מחזיקה את הסוקט הזה (שאלת קודם למה קשה למצוא? כי הפסיקו לייצר, גם מעבדים, וגם לוחות אם תומכים. מה שאנשים מחזיקים כרגע זה מלאי שנשאר), לקנות את המעבד 939 הכי חזק שלהם ולשדרג ראם גם בעתיד, ואז המחשב שלך יחזיק לך עוד איזה שנתיים לדעתי. תלוי בשימושים שלך כמובן.

נ.ב, לא זוכר בדיוק כרגע אבל ההשוואות בין מעבדי AMD זהים שיושבים על התושבת החדשה AM2 מראות שיש רק עלייה של איזה 20% בביצועים של המעבד לעומת מעבד זהה על תושבת 939. שווה לבדוק (tomshardware וכאלה)

פורסם
  • מחבר

המעבד עדיין יהיה טוב למשחקים, מה שחשוב זה כרטיס מסך חדש+2GB ראם.

ולמה C2D אם אפשר שילוש של AM2 שיוצא יותר זול.

איזה מעבד יהיה חזק למשחקים? הכפול ליבה? נגיד FAR CRY חדש שיצא, המחשב יסחוב עם מעבד כפול ליבה כרטיס חדש ו2GB ראם?

איזה אופציה יש לי לשילוש של AM2 שייוצא זול

ואיזה אופציה יש לי לשילוש של C2D ?

הכוונה למפרט כולל מחירים שאני אראה.

אני לא חושב שכדאי לקנות שילוש חדש.

אם אתה רוצה קנה כפול ליבה, ואם אתה משחק במשחקים כבדים היתי מציע לשדרג כרטיס +1GB ראם זה יהיה נחמד.

יש לך לוח פצצה אתה יכול להטיס את המעבד ב OC.

ברור שאני אעשה OC לפני קנייה אם בכלל קנייה, אולי זה יחסוך לי את החסיכה לשדרוג.

עדין יש שילוש של 939. מעבד כפול ליבה חדש + כרטיס מסך + 1GB ראם טוב.

דבר ראשון יש לי כמעט את אותו לוח אם כמו שלך יש, DFI Infinity NF4 Ultra, וגם היה לי מעבד AMD Athlon 64 3500, סוקט 939 כמובן.

כבר בקנייה של המחשב ראיתי שיש מעבדים עד 4000+ ותכננתי שדרוג בעתיד... רק מה, לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחירים של מעבדים מסוג 939 עולים במקום לרדת!!.. ישר מצאתי חנות שעדיין מחזיקה וקניתי לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 939. לאחר שדרוג של הביוס (קצת מפחיד אבל מתגברים) יש לי עכשיו מחשב דיי חזק.. עם שתי מעבדים בעצם.

בקיצור, מה שאני ממליץ לך לעשות כרגע, אם אתה לא רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש (כןכן אפשר להעביר הארדיסקים ודיוידי וזה..) זה למצוא חנות שעדיין מחזיקה את הסוקט הזה (שאלת קודם למה קשה למצוא? כי הפסיקו לייצר, גם מעבדים, וגם לוחות אם תומכים. מה שאנשים מחזיקים כרגע זה מלאי שנשאר), לקנות את המעבד 939 הכי חזק שלהם ולשדרג ראם גם בעתיד, ואז המחשב שלך יחזיק לך עוד איזה שנתיים לדעתי. תלוי בשימושים שלך כמובן.

נ.ב, לא זוכר בדיוק כרגע אבל ההשוואות בין מעבדי AMD זהים שיושבים על התושבת החדשה AM2 מראות שיש רק עלייה של איזה 20% בביצועים של המעבד לעומת מעבד זהה על תושבת 939. שווה לבדוק (tomshardware וכאלה)

השימושים שלי כמובן הם HDTV, ומשחקים.

עכשיו משחקים - לא יהיה לי כלכך זמן, אבל עדיין, אם המחשב יריץ אותם אז למה לא, אני לא גיימר מטורף, אני לא משתמש בפילטרים וכל זה.

לכן חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק, ויפה על המסך שלי.

זה הכל.

שיחזיק לי שנה+-.

מעבד כפול ליבה, על איזה דגם ללכת? יש דגם מסוים שטוב לOC?

פורסם

אם משחקים זה מה שמטריד אותך.. אז כרטיס מסך כרטיס מסך כרטיס מסך!

מעבד וראם יעזרו, אבל מבחינת אחוזים כרטיס מסך חזק הוא הדבר שישפיע הכי הרבה.

מה שהתכוונתי בקשר לAM2 שקרוב בביצועים ל 939 זה בקשר לשדרוג לשילוש חדש של AM2.

חייבים להשוות את ההבדל הישיר במחיר ואז לבדוק את ההבדל בביצועים. יתכן שזה יצא הבדל כספי ניכר עם הבדל ביצועים זניח.

כמובן שהשוואה כזאת תוכל בצורה מדויקת להתבצע רק בין מעבדים זהים, ויש לAMD מעבדים חדשים שקיימים רק בסוקט AM2.

אז מה שאני אומר זה שאם אתה מחליט על לוותר על הלוח שלך ולשפוך כסף לדעתי תלך על האופציה של אינטל, כי כרגע הם חזקים יותר.

ובשביל להחזיק שנה.. אתה יכול אפילו רק לשדרג מעבד ואפילו לא ראם.

הכרטיס מסך שלך הוא הדגם הכי חזק של DX9 נכון?

וראם יש לך מספיק לWINXP.. תשאר בלי ויסטה שנה (מה שהרבה אחרים הולכים לעשות) ותחסוך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

ויסטה זה סיפור אחר.

אסור להתקרב לזה.

רק באמת עוד שנה פלוס שהמערכת תהיה יותר טובה.

כרטיס מסך כן, אבל איזה?

אסור שיהיה יקר וזה מצמצם את האפשרויות לכרטיסים בינונים -.

מעבד כפול ליבה אני צריך אני יודע, אבל כל החנויות באמת האלו את המחירים והמחיר הכי זול שמצאתי באזור המכרז זה של 4200 ב890 שקל בכפול ליבה.

הכרטיס שלי זה X800GTO2 שיכול לההפתח ל X850XTPE שזה כרטיס יותר חזק.

פורסם

טעות. ויסטה אחת המערוכת המצוינות, עם 1 GB לא הכי מומלץ להריץ אותה+ משחק כי לא ישאר כמעט זכרון פנוי. אם יש לך 2 ג'יגה ראם תתקין ויסטה, במיוחד עם העדכונים האחרונים שמשפרים את הביצועים ממש.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? יש לך ויסטה?

המערכת התחזקה? תמיכה במשחקים יש?

לא עושה יותר בעיות?

תמיכה בתוכנות וכו'?

בכל מקרה עדין מחכה לתשובות בהודעה הקודמת

פורסם

^^^^

אתה צריך להגיד לנו מה התקציב שלך? ורק אז נוכל להגיד לך לאן הרוח נושבת.

פורסם

ההבדל היחידי בין AM2 ל-939 הוא ה-DDR2,

שממש לא מורגש וחבל על הכסף,

לגבי זה שקנה מעבד מחנות, דיי יצאת בהפסד,

אני הסתובבתי ברחבי קרית אונו וצירוף מקרים מדהים של 1200 שקל בכיס וחנות מחשבים קרובה[יחידה בעצם]

גרמו לי להיכנס אליה ולהגיד למוכר, תן לי 3800 2X וקבל מזומן ביד,

למזלי נגמר ולא הייתה כוונה ממשית לייבא כמות חדשה,

אחרי יומיים קניתי 3800 פה ב-TRADEZONE ב-400 שקל + החלפה על המעבד שלי.

תחפש שם, משתלם מאוד.

ואם אתה כבר בהליכי שידרוג, תחליף את הזיכרון ל-2GB DUAL CHANNEL.

זה המטרה הבאה שלי.

פורסם
  • מחבר

תקציב רק כנראה באמצע ספטמבר אני יוכל להעריך.

פורסם

תקציב רק כנראה באמצע ספטמבר אני יוכל להעריך.

יכול להיות שהשקת מעבדי K10 של AMD תשנה לך את כל התוכניות.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?

מה מיוחד במעבדים האלה ? יותר חזקים ממרובע ליבה?

יתאימו ללוח שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים