פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני מחפש תוכנה שאני אוכל לעשות איתה סירטון מתוך משחק בזמן שאני משחק ואחר כך לערוך אותוראיתי שהרבה מדברים על SNAGIT האם היא מומלצת או שיש תוכנה אחרת או בכלל שאני צריך כמה תוכנות?אני פשוט רוצה לעשות כמה סירטונים ולחבר אותם עם מוזיקה ואפקטים אם אפשר?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר תודה אני אנסה אותה עריכה=>1. איך אני מקודד את הסרטונים שעשית כי כל אחד בגודל גדול (לא נורמלי) ועם איזה תוכנה?2. בתוכנה של ווינדוס אני לא רואה את הסירטונים האם אני צריך להגדיר שם משהו או לעשות משהו ?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר חברה עזרה בבקשה כי מצאתי תוכנה מאוד נחמדה WinAVI.Video.Converter אבל היא נתקעת לי במחשב כנראה לא מותאמת לויסטה (בנוהל כמו הרבה תוכנות)
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא ממליץ על FRAPSקודם כל למלעה בסירטון יש תאודות שלהםועוד דברהאיכות על הפנים יחסיתלפי מה שאני יודעvegasזה תוכנה ברמה לעשות אחלה אפקטים יש אבל בעיה להביא
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים לא ממליץ על FRAPS קודם כל למלעה בסירטון יש תאודות שלהם ועוד דבר האיכות על הפנים יחסית לפי מה שאני יודע vegas זה תוכנה ברמה לעשות אחלה אפקטים יש אבל בעיה להביא ואו. אני חייב להגיד שזו הייתה התגובה הכי לא מובנת שראיתי בחיים אין התחלה, אין סוף (להביא מה ? ) בכל מקרה FRAPS מעולה. אני צילמתי הרבה איתה. לא ראיתי שום לוגואים בתוך הצילום, אם זה מה שאתה מתכוון. האיכות טובה מבחינתי. אפשר חצי רזולוציה או רזולוציה מלאה. לפותח הת'רד - תשתמש ב FRAPS וב ADOBE PREMIER PRO 2 אם אתה יכול.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר לפותח הת'רד - תשתמש ב FRAPS וב ADOBE PREMIER PRO 2 אם אתה יכול.האם התוכנה של אדובי תומכת בפורמט של FRAPS?והאם בכלל בFRAPS אפשר לעשות סירטון יותר מ30 שניות?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים האם התוכנה של אדובי תומכת בפורמט של FRAPS?והאם בכלל בFRAPS אפשר לעשות סירטון יותר מ30 שניות?Fraps לוכד בפורמט MPEG-2, נתמך ע"י כל תוכנה וע"י מערכת ההפעלה באופן בסיסי. אתה יכול לקודד עם Virtual Dub (או להיעזר במדריך כאן).אגב, אין מה לעשות, וידאו (במיוחד כשאינו דחוס) זה עסק שתופס הרבה מקום.(כן, אפשר ללכוד יותר מ-30 שניות, אבל תצטרך לשלם\"להתארגן" על גרסה מלאה של Fraps)
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר Fraps לוכד בפורמט MPEG-2, נתמך ע"י כל תוכנה וע"י מערכת ההפעלה באופן בסיסי. אתה יכול לקודד עם Virtual Dub אז זהו שFRAPS יוצר קבצים אם סיומות משלו ורוב בתוכנות לא מזהות אותו (אולי בגרסה המלאה יש אפשרות קידוד)לגבי Virtual Dub לא יודע מה קרה לו הוא נתקע לי במחשב (יכול להיות שהורדתי גרסה לא טובה למחשב שלי)לגבי התוכנה של ADOBE אם היא עובדת עם קבצים של FRAPS אז סבבה (כי אני יכול להשיג אותה מחבר)
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אז זהו שFRAPS יוצר קבצים אם סיומות משלו ורוב בתוכנות לא מזהות אותו (אולי בגרסה המלאה יש אפשרות קידוד)לגבי Virtual Dub לא יודע מה קרה לו הוא נתקע לי במחשב (יכול להיות שהורדתי גרסה לא טובה למחשב שלי)לגבי התוכנה של ADOBE אם היא עובדת עם קבצים של FRAPS אז סבבה (כי אני יכול להשיג אותה מחבר) תוריד GSpot ותבדוק מה סוג הקובץ ש-Fraps מייצר.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר fraps מייצרת קובץ מסוג fps1לגבי התוכנה של אדובי השגתי אותה מהחבר אבל לא הבנתי שם כלום מאיפה אני יכול להשיג לה מדריך?או שיש תוכנה אחרת יותר פשוטה וקלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.