פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן...יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים [כל הנכתב כאן נכתב בהומור ]:בוא אני אפתור לך את כל הבעיות - אני מאמין שאתה מדבר על טסט דרייב אנלימיטד, אם כן הפתרון היחיד והאולטימטיבי הוא: א' כנס ל קונטרול פאנל \ לוח בקרה ולחץ על הסרת\הוספת תוכנות ב' הסר את TEST DRIVE מן המחשב שלך. *ג' הוצא את התקליטור מן המחשב שלך, גזור אותו ל8 חלקים שווים [או לא שווים, לבחירתך] או אם יש לך מגרסה באיזור, זה יעבוד גם. לאחר שגרסת אותו שרוף את השאריות, את האפר אתה מתבקש לפזר באיזור לא מיושב. * - במידה ויש לך *עותק חוקי לחלוטין על ההארד דיסק שאני בטוח שהורדת מD2D של אקליים, תמחק אותו*. לאחר שסיימנו את התהליך, נתק את ההארד דיסק שלך, הכה אותו בפטיש 10 פעמים ולאחר מכן שרוף גם אותו למען וידוי השמדת התוכנה הארורה הנקראת טסט דרייב אנלימיטד. זהו - מכאן והלאה אתה בטוח מכל פגע ע"י "טסט דרייב אנלימיטד" [\נכתב בהומור] ועכשיו ברצינות: המשחק מלא מלא מלא בבאגים, תסתכל בפורומים שלהם אפילו הגרסאות שמגיעות בRETAIL עם דיסק בקושי עובדות אם קנית - תמכור למישהו מסכן אם לא קנית, תברח כמו מאש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.