פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כולם.כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שםיש איזה משהו חדש נורמלי?ברמה של sabs וטורק ?עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כן גם אני שמתי לב.קראתי איזה כתבה שהם מורידים פרופיל לא זוכר למה..תנסה לחפש יש עוד אתרים כמו זה למשל http://www.opensubtitles.org/he/search/sublanguageid-all/offset-200
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני כתוביות צריך רק באנימה אם אתה רציני בקשר לסרטים\סדרות מחול כמו שכתבו-תילמד אנגלית הכתוביות הורסות ליפעמים כי לא תמיד יש מילה באמת מקבילה בעיברית וזה יכול להרוס בדיחות\סלנג וכו
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר אני יודע אנגלית אבלא. יותר כיף לי לראות עם כתוביות, כי לפעמים אני מפספס איזה מילה ואז זה מבאס אם זה משהו חיוני לעלילה.ב. יש סדרות משפטיות או סדרות עם הרבה סלנג, ששם ממש אין לי סיכוי.. כל מניי מונחים רפואיים גם שזה בכלל קשה.מי שרגיל לכתוביות זה ממש עוזר.חוץ מזה שיש הרבה מאוד אנשים שאין להם אנגלית ברמה גבוהה, נגיד ילדים, או מבוגרים שלא למדו אנגלית ואז אין להם שום סיכוי להבין כלוםץ
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני מסתדר עם כתוביות באנגלית.. אבל עדיין יש איזה מילה או שתיים שלא מבינים בסרטים רגילים ויש סרטים עם מילים שבאמת קשות שצריך כתוביות בעברית..יש למישו אתר טוב לכתוביות באנגלית שגם יש לסרטי וסדרות בHD??
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני יודע אנגלית אבלא. יותר כיף לי לראות עם כתוביות' date=' כי לפעמים אני מפספס איזה מילה ואז זה מבאס אם זה משהו חיוני לעלילה.ב. יש סדרות משפטיות או סדרות עם הרבה סלנג, ששם ממש אין לי סיכוי.. כל מניי מונחים רפואיים גם שזה בכלל קשה.מי שרגיל לכתוביות זה ממש עוזר.חוץ מזה שיש הרבה מאוד אנשים שאין להם אנגלית ברמה גבוהה, נגיד ילדים, או מבוגרים שלא למדו אנגלית ואז אין להם שום סיכוי להבין כלוםץ[/quote']יש לי הצעה יותר מועילה:תוריד כתוביות באנגלית, כך תדע מה פירוש של מילה מסוימת שלא הבנתסדרות רפואיות?אתה יכול לעצור, להכנס לוויקיפידיה, ולבדוק מה הפריוש.כך זה גם יעזור לך וגם לא תצטרך לבדוק שוב ושוב.כן, כתוביות זה נוח אבל אם כבר אז באנגלית.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני מבין אנגלית ברמה של שפת אםובכל זאת, לשים סדרות וסרטים עם תרגום בעברית זה תמיד הרבה יותר טוב ומהנה.גם אתה מבין הכל, וגם זה פשוט מרגיש יותר טבעיובנוסף, לא צריך לדאוג שהחבר\ה לא יבינו מה לעזאזל הולך כאן.עונות שלמות של סדרות נעזרתי בעזרתם של TOREC המדהימים שהחליטו ביום בהיר אחד להעלםוככה גם כל שאר האתרים.בדיוק היום שמתי לב שכולם נעלמו וזה פשוט מייאש....ויותר מזה- לא ידוע לי שזה בכלל לא חוקי.[אם כאן אז...פאק...]
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים סדרות רפואיות?אתה יכול לעצור, להכנס לוויקיפידיה, ולבדוק מה הפריוש.מממשששששששאני אראה האוס אני אעצור 234324423423 פעם במהלך התוכנית לחפש בויקי
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אולי תפסיקו לשגע את המוח הבן אדם רוצה כתוביות כמו שאר האנשים בכל העולם לא כולם דוברי אנגלית (רוב העולם לא )
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שמעו יש לי אתר שיש בו מלא קישורים להמון דברים אתם יכולים לחפש שמה :http://www.fbisearchengine.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.