פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים זה INFERNO מדבר מביתו של אלסללפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200)והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ??אולי יש בעיה ללוח ?וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך)אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים לדעתי זו בעיה בכרטיס מסך, עם חיברת כרטיס מסך אחר והוא עובד טוב אז לא אמורה להיות בעיהעם הלוח אם או שאר המערכת.מה שאר המפרט שלך? ספק כוח?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים אתה שומע איתחול של המערכת? או שהיא לא עולה בכלל? כי אז אולי זה הזכרונותבקשר לפלופי שאתה אומר שיש לך בעיות איתו- אם יש לך ווינדוס XP אז תצטרך להתקין את הSERVICE PACK1ראיתי את זה בFAQ של NVIDIA . בהצלחה אני מקווה שזה זה..
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים בדוק את הכבלים של הפלופי, שמא ישנו כבל רפוף או שהפלת בטעות את כבל המתח מספק-הכח.
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים חזרתי ;D בלי פלופי LOL מי צריך את זה חיחי עכשיו כניראה הכרטיס מסך פגום הספק כוח עובד פצצות ויש לי SP1 בילט אין (Windows XP corporate ) סתם ת'אמת שאני ממש חייב את הפלופי הזה אז אני מפעיל אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.