עבור לתוכן

שאלה דחופה לגבי VISTA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit.

הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים.

את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו.

לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10.

מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה.

אודה לכם על עזרתכם :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

עדיף באמת 32,תיראה אם קנית כזה כרטיס אז מה הטעם ה XP? עוד יומים יוצא בשעה טובה משחק ב DX10,רק למי שיש ויסטה יוכל לשחק ב DX10,אני עובד עם המערכת ומאוד מרוצה,כמו כן לפי מה שאני קראתי בפורום ה SP1 משפר עוד יותר,לדעתי כך ויסטה.

פורסם

מה עדיף- 32 ביט או 64 ביט? אם אני מתקין 64 ביט אני אצטרך תוכנות שתומכות ב64 ביט או שגם 32 ביט תוכלנה לעבוד?

פורסם

שים 64 כבר רוב הדרייברים שוחרורו (דברים חשובים כגון כ.מ וכו'...).

וגם המחשב 64.

וגם ה64 מריץ את כל ה32 ביט (תעשה פה חיפוש בפורום היו הרבה דיונים על הנושא.

פורסם

אבל השאלה אם לרוב התוכנות יש גירסת 64,מה הטעם במערכת של 64 עם תוכנה על 32?

פורסם

זה לא משנה. אז שלפחות חלק מהתוכנות יעבדו כ64 ביט, זה יהיה מצב יותר טוב מאשר עכשיו.

אם 64 ביט תומך בתוכנות של 32 אז 64 here i come. לפרוטוקול, אני לא מוחק את הXP אלא שם אותם ביחד-XP לעבודה רגילה, ויסטה לDX10.

פורסם

לפותח הפוסט,גלוש לאתרים של תוכנות שאתה יודע שהם יהיו ותיראה האם יש גירסה ל64,תיראה גם כמה משחקים.

פורסם

אני משתמש ב-64 BIT אין לי שום בעיות.. הוא תומך גם ב-תוכנות של 32 BIT...

רק ה-Office 2007 לא עובד לי משום מה...

אם אתה קונה מעבד של 64, מומלץ שתנצל אותו עד הסוף...

מתישהו יהיהו דרייברים גם ל64 BIT מעודכנים..

ויותר תוכנות יתחילו לתמוך בה... ובכלל העידן

של המעבדים החדשים מתחילים לתפוס תאוצה ...

פורסם

לא משנה אם החלטתה ללכת על ה64 או ה32 אם כי לדעתי עדיף 64

חבל על הכסף לקחת את גירסת הUltimate סתם לוקחת יותר מקום בגלל כל מיני שטויות שלא צריך ועולה יותר

תקח את גירסת הPREMIUM יש בה את כל מה שצריך ויותר מכך והיא יותר זולה

http://www.skypc.co.il/pl_product~66I-00806~20~0.htm

יוצא 400 ש"ח פחות!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים