פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שלום...אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPCאני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות.האם אפשר לעשות את זה מפרספקס?ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה...תודה מראש!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים קודם כל תבדוק שיש לך את החומרה המתאימה להרצת התכנים שאתה רוצה, במידה ומדובר בתכני HD אמיתיים כמו 1080P / 720P אז אתה צריך מחשב הרבה יותר חזק מסלרון (ע"ע E1240@3.2) .דבר שני, את המארז אתה בוחר איך לעשות. מדריכים? תדפדף ביומני פרוייקטים.כל מה שיש לי להגיד לך זה: בהצלחה!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אתה צריך להגדיר יותר במדויק מה אתה מצפה מה-HTPC שלך שיעשה,לדוגמא: אני רוצה לשדר סרטים באבחנה גבוהה ( HD ) לטלויזיית LCD. ( במקרה זה CELRON לא יספיק )או: אני רוצה להקליט שידורים .לאחר שתקבע את הנתונים תוכל להתחיל לבדוק מפרטים ומודים קרובים.מקווה שעזרתי ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר תודה על התגובות!המטרה של המחשב זה לצפות בסרטים וסדרות דרך המחשב אולי בעתיד גם להקליט...אנחנו עומדים לקבל טלוויזית LCD אז כן, זה יהיה ב-HD אז כנראה שכרגע אני לא יכול..אבל בכל מקרה איזה מעבד בערך אני צריך בשביל HD?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כדי להריץ חלק ממולץ לקחת מעבד ממשפחת הC2D של אינטל. כל אחד יהיה טוב אחרי OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.