עבור לתוכן

Sapphire X1950XT - רעשים צורמים מהכרטיס כמו של מתח חשמלי

Featured Replies

פורסם

הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד.

בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

פורסם

נשמע לא תקין, הוא חדש ותחת אחריות?

אתה בטוח שהרעשים מהספק?

דרך אגב,לספק הזה יש 25A ב12V

פורסם

תממש אחריות :-\

פורסם
  • מחבר

עידכון: הרעש הזה כנראה מגיע מהכרטיס מסך ולא מהספק(לצערי הרב), יש כמה מקרים ספורים שמצאתי באינטרנט אבל לא משהו חד משמעי ... עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת ?

פורסם

כן... אני...

גם לי יש x1950xt של sapphire

והוא עושה רעשים מוזרים כשהוא במעמץ :|

:-X

פורסם
  • מחבר

מה המפרט שלך ?

פורסם

גם לי היה משהו כזה וזה בסוף היה הספק. לא יודע מה בדיוק עשה את הרעש אבל הבעיה היתה בספק.

פורסם

מה המפרט שלך ?

P4 3.0 GHz

1024 ddr

x1950xt 256MB

ספק ג'נרי 500W

:|

ויש לי עוד בעיה מציקה כשהכרטיס במעמץ אז המחשב עושה ריסט ומופיעה לי ERROR מעצבן...

בלי קשר לצוואר בקבוק :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בדיוק אותו מפרט רק עם ספק אחר כמובן, אני מתחיל לחשוב שהספק הזה לא מספיק למפרט כזה אולי כי הP4 מושך יותר מידי חשמל.

פורסם

ומי המליץ לך על ספק ג'נרי עם פנטיום 4 זולל ספקים ועם X1950 ועוד XT

פורסם

לכרטיסי 19XXX למינהם יש SMARTFAN, שזה אומר במאמץ הם מרעישים יותר כי הם מעלים סל"ד

אצלי ה1950GT גם ככה, שקט כמו מת, עד שאני מתחיל להעמיס משחק כבד עם פילטרים

והכרטיסים האלה צורכים יש של חשמל, לבחור עם הספק הג'נרי, ממליץ לך להחליף ספק לפני שתצטרך גם להחליף איתו כמעט חצי מחשב:P

פורסם

השאלה היא האם הרעשים הצומרים הם למעשה זרם חשמלי או מהירות המאורר אשר מרעיש, נסה לעשות את הבידקות הבאות:

1. בזמן מאמץ תעצור את המאורר של הכרטיס מסך ותראה האם הרעש נפסק אם לא תנסה ככה אם כלל המאוררים במארז.

2. תנסה לעבוד עם ספק כוח אחר כדי לשלול שהרעש בא מהספק

פורסם
  • מחבר

1. הרעש בוודאות לא בא מהמאוורר כי הוא הוחלף בEVERCOOL TURBO 2.

2. עבדתי עם הTT 420W הישן שלי והבעייה המשיכה.

בכול מיקרה הבעייה נקראת harmonic distortion והיא בעייה מוכרת שמופיעה כמה פעמים בפורומים של sapphire, לא נראה שיש פיתרון מיוחד לזה ומצד שני לא נראה שזה משהו שמסכן את הכרטיס, אני בהליכי בירור שם - נראה מה ייצא מזה.

DiRT אגב רץ מעולה D

עריכה : זה הקישור לדיון שפתחתי בSpphireTech

http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?p=90960#post90960

יש בדיון הרבה דברים מעניינים ואני מקווה שלא מטעים אותנו פה בכול עיניין הספקים :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים