עבור לתוכן

רכשתי סט חדש של מיקרוסופט WIRELESS COMFORT 4000. מה לעשות עם העכבר שלו?

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר.

חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000.

חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת.

אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד?

הצעות...? :nixweiss:

פורסם

ב 200 שקל את ה 4000?

פורסם
  • מחבר

את ה4000 ב200?! השתגעת! ב199 ;D

אבל אין לי מה לעשות עם העכבר.

פורסם

וואי גם אני חושב לקנות אותה, ובבקשההה ממך אתה יכול לתת לי חוות דעת?

היא נוחה? מרגישה כמו מוצר טוב או שהחומרים מרגישים כמו זבל?

והכי חשוב: לאיזה מרחק זה מגיע?

תודה רבההה אם תענה ::)

פורסם
  • מחבר

מרחק לא בדקתי. איכותי היא בטוח כן כי יש לה 3 שנים אחריות. יש לה משטח לידים והוא רך ולא פלסטיקי. מה שלא אהבתי זה שאין נוריות ביקורית של NUM LOCK וכו' על המקלדת עצמה(כדי לחסוך בחשמל) אך הם נימצאות במקלט(נראה טוב המקלט הזה). העכבר מרגיש נוח(קל מידי אך כששמים לו סוללות הוא יותר כבד ונוח), ולא אהבתי את החריטה של האותיות על הכפתורים. זה חריטה כזו מוזרה. טובה אבל מוזרה. נראה שעשו אותה בארץ.

לדעתי מוצר מעולה, אבל העכבר שלי (MX1000) מצויין ואני לא יודע אם להשתמש בו ולהשאיר את העכבר שנתנו לי בצד או למכור את ה MX1000 ולהשתמש עם מה שנתנו לי. לא הצלחתי לתכנת את העכבר כך שמנגנון הגלילה האופקי(יש אנכי ואופקי) יעשה דברים אחרים חוץ מגלילה.

פורסם

תודה רבה!

אבל בכל מקרה אין סיכוי שאתה יכול לבדוק מרחק (זה הכי חשוב לי...)?

פשוט תלך עם זה אחורה ותראה מתי זה מספיק לקלוט (או שתפתח קובץ טקסט ותצא מהחדר ותרשום בו כל פעם עוד אות, ושתחזור תראה כמה אותיות הוא קלט ולפי כך תראה לאן הגעת).

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, קולט ממש טוב(המקלט שלי מתחת למסך ולא במקום גבוה).

המקלדת קולטת עד כ5 מטר! ממש טוב. את העכבר לא ניסיתי. מ6 מטר ומעלה, המקלט מפספס אותיות.

פורסם

תודה רבהה!!! עכשיו אני בטוח קונה את זה :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אפשר להגדיל את הטווח ע"י החלפת תדר. לפעמים עוזר, לפעמים לא ולפעמים זה עושה יותר גרוע. זה נעשה ע"י כפתור במקלט ובמקלדת.

אהה, ויש מד סוללה גם למקלדת וגם לעכבר אבל לא במכשירים עצמם אלא בתוכנה. אולי הם יתריעו כשאצתרך להחליף סוללה....

בכל מקרה, יש לך רעיון מה לעשות עם העכבר?

פורסם

תנסה אולי לבדוק אם במקרה אפשר להחזיר רק אותו לחנות, או לפרסם מודעה למכור אותו שאם למישהו היה את הסט הזה והעכבר התקלקל, שיקנה ממך.

אבל מה שנראה לי הכי טוב זה שתמכור את ה-MX 1000 שלך, למרות שלא ממש שווה...

פורסם
  • מחבר

למכור רק את העכבר האלחוטי ללא מקלט לא נראה לי שיהיו קונים.

למכור את הMX1000 שלי(אפילו שהוא במצב חדש ללא סריטות) זה יהיה לא כדאי כי אין לעכבר של מיקרוסופט את הכפתורים הנחוצים.

האמת, אם הייתי יכול לקבוע כך שהגלילה האופקית שלו תהיה במקום גלילה ליעוד אחר, אז לא הייתי צריך את הMX1000.

בתכלס ב MX1000 אני משתמש רק ב BACK FORWARD וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים