עבור לתוכן

בעיה די מביכה-הוצאת מאוורר

Featured Replies

פורסם

אני מתנצל מראש על השאלה הדי דבילית אבל נתקלתי בבעיה בעייתית :-[, אני לא מצליח להוציא את צלעות הקירור מעל המעבד!, אני צריך לפתוח את המכפלה שלו ולכן אני צריך להוריד את צלעות הקירור מעליו אבל הן ממש תקועות חזק ומחוזקות ע"י פס המתכת הזה, ניסיתי בכל דרך לשחרר את התפיסה של פס המתכת אבל לא הצלחתי עד שממש פחדתי לפגוע בכרטיס האם או במעבד, למישהו יש פיתרון? ???

נ.ב צלעות הקירור והמאוורר הן הרגילות שמגיעות עם מעבד הamd ולא משהו אחר שהוספתי

פורסם

ניסית להשתמש במברג? ברוב ההיטסינקים יש לשונית קטנה שעליה מתלבש המברג. כל מה שאתה צריך הוא ללחוץ בזהירות את המברק כלפי מטה עד שהקליפס יורד קצת למטה ואז להטות מעט את המברג לכיוונך.

פורסם

אבל ממש ממש תזהר...אני שברתי ככה מעבד :) ניסיתי להרכיב AX-7 על מעבד AMD ו...קיצר! זהירות חשובה.

פורסם

לאחר שהצלחת להוציא את הסינק, אתה מחזיר אותו לא בהטיה על הצד, אלא משכיב אותו על המעבד בצורה אופקית ובלי להפעיל לחץ בכלל, מלביש צד אחד של פס המתכת בוו של ה Socket, ואז לוקח מברג ומוריד את הצד השני של פס המתכת כך שיתלבש על הוו מהצד השני של הסוקט.

אתה לא צריך להפעיל כוח על הסינק עצמו בכלל, רק על פס המתכת באמצעות המברג.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל לחץ על פס המתכת אבל הוא פשוט לא זז בכלל! תקוע בכזה כח שחבל על הזמן.

הרי ישנם שני תפסים של הפס על תושבת המעבד אני אפילו לא יודע על מה להשקיע את המאמצים, הרי אחד מהם חייב להיות מקובע והשני נייד ואני לא יודע מי זה מה....

לחץ בעזרת מברג נקודתית על הפס לא מועיל נראה כאילו הצלעות דבוקות באיזה סופר גלו למעבד, קיבינימט זה מעצבן אותי בטירוף... >:(

פורסם

אני מסתמפט עם המצב.

תקוע בדיוק עם אותו היטסינק..

אגב, גם לך היה מאוורר כחול עצבני?

פורסם

בפעם הראשונה שאני ניסיתי להוריד את ההיט סינק, דפקתי לעצמי את הלוח (המברג החליק לי עליו)....

זה ממש מעצבן בגלל שזו פעולה מאוד פשוטה (למרות שלפעמים יש סינקים עם קליפסים קצת קשים או שהסינק ענקי וזה קצת מעצבן).

בקיצר, זה ממש קל. באחד הקצוות של הקליפס (הפס מתכת) יש חריץ שאפשר להכניס אליו מברג שטוח. אתה צריך לדחוף לשם מברג שטוח (לפעמים טסטר מספיק טוב), ללחוץ כלפי מטה ופשוט לשחרר את התופסן הזה מהבליטה שתופסת אותו לסוקט.

0606600_3.jpg

פורסם

מה תפקיד המוט מתכת הדק הזה מצד שמאל למטה?

פורסם

הוא זה שמקבע את המעבד

כל עוד הוא למטה המעבד נעול בתוך הסוקט

מרימים אותו בעדינות ואז אפשר פשוט להרים את המעבד בלי כוח בשביל להוציא אותו

פורסם

המוט הדק למטה מאפשר לך כאשר אתה מרים אותו להוציא את המעבד :jump:

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה שאני ניסיתי להוריד את ההיט סינק, דפקתי לעצמי את הלוח (המברג החליק לי עליו)....

זה ממש מעצבן בגלל שזו פעולה מאוד פשוטה (למרות שלפעמים יש סינקים עם קליפסים קצת קשים או שהסינק ענקי וזה קצת מעצבן).

בקיצר, זה ממש קל. באחד הקצוות של הקליפס (הפס מתכת) יש חריץ שאפשר להכניס אליו מברג שטוח. אתה צריך לדחוף לשם מברג שטוח (לפעמים טסטר מספיק טוב), ללחוץ כלפי מטה ופשוט לשחרר את התופסן הזה מהבליטה שתופסת אותו לסוקט.

0606600_3.jpg

אני אנסה לדחוף את המברג ולהוציא את זה כך...תודה בכל אופן

נובה, פס המתכת קשור לסוקט של המעבד ולא להיט סינק זה פשוט נועל את המעבד על התושבת בצורה הרמטית

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!! :D

עכשיו צריך ללמוד איך ממהירים אותו..... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים