פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים שלום....יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע ..תודהה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר יש הוכחות יש הכל ... השאלה שלי איך עושים את זה .. מה הדבר הראשון עורך דין אוו משטרה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים תלוי גם בחומרה של הדברים אם יש לך הוכחות על נזק ממשי אז יש לך קייס אם זה פורסם בכלי התקשורת אז מספיק פגיעה בשמך הטוב כדי שיהיה לך קייס (כמובן בתנאי שמדובר בשקר ועלילה )
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר בהנחה שזה פורסם באינטרנט אז מה צריך הנפגע לעשות קודם .. ללכת לעורך דין או ללכת למשטרה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אל תלך למשטרה עדיף להתייעץ עם עורך דין , ותגיד לו שאתה מעדיף פיצויים כספיים על כל עונש אחר
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר זה מה שחשבתי גם ללכת לעורך דיןן קודם לפני המשטרה ואז הוא יפנה למשטרה ... תודהה על העזרהה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אתה צוחק? נראה לך שזה המקום לקבלת עצה משפטית?קוראים לזה "הוצאת דיבה". למיטב ידיעתי (המוגבלת), לעיתים רחוקות מאוד הוצאת דיבה יכולה להיחשב לעבירה פלילית; לרוב זו עוולה אזרחית. כלומר תשכח מהמשטרה, אתה צריך לגשת לבית המשפט בעצמך. בבית המשפט תצטרך להוכיח שהנתבע השמיץ אותך בפומבי, שהדברים שאמר הם שקריים או שאין בהם עניין לציבור ושהוא ידע (או היה אמור לדעת) שהם שקריים. רק אם תצליח יפסקו לטובתך.רוצה לקבל תשובה מקצועית? תוציא את פנקס הצ'קים וגש לעו"ד שמתמחה בזה.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כל עוד אתה לא אדם נחשב [סלבריטי וכדומה] 1. הכסף שתקבל במשפט אזרחי כנראה שלא יספיק בכלל בשביל לממן עורך דין [בלי קשר עכשיו שייתן ויפסקו שעל הנתבע לשלם את כל ההוצאות אבל אני האמת בספק אם זה ייקרה בכלל] 2. יהיה מאוד קשה לבנות קייס נורמאלי שאתה בכלל תוכל לגשת איתו לבית משפט שלא נדבר על להוכיח הכול 3. אין לך מה לערב משטרה.. משטרה צריך רק למשפט פלילי ולא נראה לי שפה זה רלוונטי :-\ בן כמה אתה בכלל? לא תוכל לתבוע על הוצאת דיבה אם מישהו קרא לך הומו בבית ספר ועכשיו כולם חושבים שאתה אוכל בתחת ומפליץ קוטג' :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.