פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים יש הרבה תוכנות..אני משתמש ב-RivaTuner ואני ממליץ לך עלייה היא בעלת ממשק פשוט וקלה להבנה..
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר ניסיתי להוריד אבל היא לא תומכת בויסטה אתה יודע על גירסא שתומכת או תוכנה אחרת???
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים תבדוק בנעוץ אולי שם יש לך תוכנות וגרסא אחרת לפי דעתי חייבת להיות מה שתעשה תחפש את אתר הבית של התוכנה תיכנס לפינת ההרדות ושם אני בטוח שתמצא גרסא שתומכת בויסטה..
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר מצאתי אחי תגיד יש בה את האפשרות להרים את המהירות של המאורר של המעבד
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר יש לי מעבד e6400 והוא על 53 מעלות ללא מאמץ ובלי אוברקלוק אני יכול לעשות עליו אוברקלוק??וגם התוכנה יכולה להרים את המהירות של המאוורר של המעבד ושל המאווררים במארז??
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אי אפשר אם תוכנה הRIVATUNER זה רק בשביל לכוון תמהירות של הכרטיס מסךאתה יכול דרך הביוס - SMARTFAN תעשה DISABLE וה-RPM ירוץ על מקסימום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.