פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים בגדול יתאים, הבעיה תיהיה עם משחקים שדורשים מעל מה שהכ.מסך שלך יכול לתת.אתה בטוח שאין לך DVI-D? יש לי אותו כ.מסך ויש לי VGA,S-video,DVI-D.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר כנראה שישנם מספר דגמים של כרטיס המסך.לשלי אין יציאת DVI.השימושים העיקריים במסך הם לאינטרנט, Officeוקצת משחקים.השאלה האם לשימושים הללו כרטיס-המסך יתאים למסך ?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני לא מאמין שהיו דגמי MX440 עם DVI וכשיצא FX5200 יצאו דגמים בלי DVIאני נפלתי על אחד בלי DVIאלו היו שנים תמימות, לא כיוונתי לכיוון ה LCDלמעשה, רק היום אני מתחיל להתענייןזה נובע כבר משיקול של מקום, ולא של איכות. לא משנה....בכל מקרה, הכרטיס יפעיל את המסך טובאם תרצה לשחק במשחקים, תצטרך לשדרג את הכרטיס
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני לא מאמין שהיו דגמי MX440 עם DVI וכשיצא FX5200 יצאו דגמים בלי DVIאני נפלתי על אחד בלי DVIאלו היו שנים תמימות, לא כיוונתי לכיוון ה LCDלמעשה, רק היום אני מתחיל להתענייןזה נובע כבר משיקול של מקום, ולא של איכות. לא משנה...אכן, הכיצד חלפו להם ימי התמימות ותום הנעורים, ערגת התשוקה וחדוות האספסת....שובבות של אושר מהולה בשמינית קורט של טל הדמעה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.