עבור לתוכן

.-*** עזרה נדרשת בדחיפות ***-.

Featured Replies

פורסם

עזרהההההה אבל דחופההההה

מה זה דחופההההה, בהולההההה, הבנתם????????

תקשיבווו!!!

יש לי עבודה שקיבלתי לחופש מההורים, אני צריך לסיים את זה עד יום שני, בבקשה עזרו לי זה דחוףףףף!!!!!! אם לא אני לא מקבל את הכסףףף, וזה לא קצת!!!!!

סתכלו, קיבלתי עבודה לעשות פרוייקט של משהו, אני לא יכול להגיד איזה, ויש לי פה רשימה ממתינה של, תתפלאו, למעלה מ-200 אימיילים לשלוח להם. ואני חייב בדחיפות תוכנת Multi-Email שתשלח לכולם במכה, אם לא לכולם אז לפחות 20 במכה או לא יודע מה, אבל אני חייב את זה!! אם אני אשלח אחד אחד זה ייגמר בעוד כמה שנים.. חישבתי כמה זמן זה ייקח כמעט במדוייק וזה יצא 14~ שעות, בהתחשב באינטרנט 2.5MB.

טוב חפרתי מספיק, עכשיו אני חייב תוכנה אחת, לא משנה לי איזה.. העיקר שתשלח לפחות איזה 20 אימיילים במכה. בדקתי את התוכנות Multi Email Sender והוא לא שולח לאף אחד, עושה בעיות. והשני בדקתי את MultiEmail והתוכנה גם הייתה זבלה.

בקיצור אני חייב את העזרה שלכם, אם מישהו יכול לבדוק ולחפש לי תוכנה כזאת..... אני מביא לו מה שהוא רוצה, אפילו 2 קודים להפעלה של CSS שיש לי שאני לא השתמשתי בהם אף פעם.*

יאללה אני זזתי, אני מחכה בקוצר רוח לתשובההההה הכי מהירה שאפשר יאלללה ביי.

* זה לא היה באמת, זה היה סתם חח

פורסם

מה הבעיה? אתה יכול לעשות את זה דרך כל תוכנה, אווטלוק, THUNDERBIRD.

אפילו לא בתוכנה, אלה באתר שאתה משתמש בו לאימיילים, כמו GMAIL, WALLA, HOTMAIL.

לפני שאתה שולח את המייל, אתה פשוט מוסיף את כל הכתובות שאתה רוצה לשלוח אליהם, ואז שולח, וזה שולח לכולם. וזה ממש לא ייקח לך 14 שעות, אלה כמה שניות.

מה, לא ידעת שאתה יכול לשלוח מייל אחד לכמה אנשים במכה?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים