עבור לתוכן

שינוי התמונה ברישיון

Featured Replies

פורסם

הצטלמתי לפני שנה לרישיון ולטופס ממסי ויצא קצת מסריח התמונה..

רציתי לדעת אם זה אפשרי ובמקרה וכן כמה טרחה זה לשנות את התמונה הנוכחית של הרישיון לאחרת ?

פורסם

טרחה? כן..

לעמוד בתור של משרד הרישוי זה זוועה

פורסם
  • מחבר

התור לתיאוריה הוא זוועה עד כמה שאני יודע.. התור לכל דבר אחר הוא סביר לא ?

אתה מדבר מניסיון? זאת אומרת שינית את התמונה שלך ?

פורסם

לא עשיתי ,רישיון לפי זמן קצר

פורסם

גם אני רוצה לדעת

התמונה שלי היא הכי זוועה שבעולם...משו מפחיד.

בקיצר- אפשרי להחליף?

פורסם

זה בלתי אפשרי. וכל מי שיאמר לך אחרת טועה. (יש מקרים מאוד מאוד חריגים שבהם משרד הרישוי מאפשר החלפת תמונה)

פורסם

מאתה מזיין תשכל

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SDrivingCar/SDCLicenceAndInsurence/

רדו עד למטה

האחרון.

החלפת תמונה ברישיון הנהיגה

להחלפת התמונה ברישיון הנהיגה עליכם להגיע לאחת מתחנות הצילום המצוינות באתר משרד התחבורה ולהצטלם במקום. התמונה המעודכנת תועבר מתחנת הצילום למשרד הרישוי והרישיון עם התמונה החדשה יישלח ישירות לביתכם.

פורסם

יש על הנייר, ויש בפועל.

אני, בניגוד אלייך, ניסיתי לעשות את זה בפועל פעמיים, יש לי תמונה מגיל 17, עברו מאז 10 שנים ואני ממש לא נראה ככה יותר, והתשובה שקיבלתי היא "בלתי אפשרי", גם בטלפון וגם במקום.

עריכה - מצד שני, צריך לברר אולי הם שינו מאז את המדיניות, אני אנסה מחר לברר בטלפון.

פורסם

בעוד שנה בכל מקרה תקבל (פותח הת'רד) חידוש רשיון עם הודעה להצטלם (תמונות ביומטריות בלה בלה בלה)

כל מי שלא הצטלם בחצי שנה האחרונה יקבל עם החידוש רשיון גם הודעה להצטלם באחת מהתחנות צילום

פורסם

שנה שעברה כשפתחתי דיון על זה, כולם צעקו והצהירות שזה בלתי אפשרי ושזה לכל החיים!!!

עכשיו פתאום אתם אומרים שזה אפשרי? אני חייב לדעת דחוף בגלל שלפני יומיים שילמתי על פלסטיק חדש [נגנב לי הקודם] ועדיין לא שלחו..

בקיצור, לפי מה שהבנתי, הדרך היחידה היא עוד שנה, לאחר שהנהג הצעיר ייגמר [לך ולי..]

פורסם

שנה שעברה כשפתחתי דיון על זה, כולם צעקו והצהירות שזה בלתי אפשרי ושזה לכל החיים!!!

זה כי החוקים השתנו לפני כמה חודשים. מעכשיו צריך להצטלם מחדש בכל פעם שמחדשים רשיון (כל 5 שנים).

פורסם

פעם לא היה ניתן להחליף תמונה... אלא כאשר הרישיון.

וחוץ מזה, מה זה משנה. תאמין לי שיזהו אותך.

פורסם

זה כי החוקים השתנו לפני כמה חודשים. מעכשיו צריך להצטלם מחדש בכל פעם שמחדשים רשיון (כל 5 שנים).

התמונות הביומטריות נועדו למנוע את הצילום בכל חידוש, הפעם זאת באמת תמונה לכל החיים

פורסם

בשביל להחליף את התמונה ברשיון הגעתי עד לאיזו מנהלת במרד הרישוי שאישרה לי באופו חריג להחליף את התמונה.!

שוטר שעצר אותי לביקורת לא האמין לי שזה אני :nixweiss: .

לאחר כבוד לקחו אותי לתחנה ושם זוהתי.

לאחר המקרה הלכתי למשרד הרישוי ושם נאמר לי שזה בלתי אפשרי! ורק בחידוש אני יכול להחליף את התמונה!

לאחר קצת צעקות באה המנהלת אגף הזאת ואישרה לי באופו חריג הנפקה חדשה

פורסם
  • מחבר

תאמת שיש לי כבר תמונות פספורט שיצאו לי יפה ורציתי למסור אותן.. אבל לפי מה שנאמר פה צריך להצטלם שוב למי יש כח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים