פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים הצטלמתי לפני שנה לרישיון ולטופס ממסי ויצא קצת מסריח התמונה..רציתי לדעת אם זה אפשרי ובמקרה וכן כמה טרחה זה לשנות את התמונה הנוכחית של הרישיון לאחרת ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר התור לתיאוריה הוא זוועה עד כמה שאני יודע.. התור לכל דבר אחר הוא סביר לא ?אתה מדבר מניסיון? זאת אומרת שינית את התמונה שלך ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים גם אני רוצה לדעתהתמונה שלי היא הכי זוועה שבעולם...משו מפחיד.בקיצר- אפשרי להחליף?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים זה בלתי אפשרי. וכל מי שיאמר לך אחרת טועה. (יש מקרים מאוד מאוד חריגים שבהם משרד הרישוי מאפשר החלפת תמונה)
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מאתה מזיין תשכלhttp://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SDrivingCar/SDCLicenceAndInsurence/רדו עד למטההאחרון.החלפת תמונה ברישיון הנהיגהלהחלפת התמונה ברישיון הנהיגה עליכם להגיע לאחת מתחנות הצילום המצוינות באתר משרד התחבורה ולהצטלם במקום. התמונה המעודכנת תועבר מתחנת הצילום למשרד הרישוי והרישיון עם התמונה החדשה יישלח ישירות לביתכם.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים יש על הנייר, ויש בפועל.אני, בניגוד אלייך, ניסיתי לעשות את זה בפועל פעמיים, יש לי תמונה מגיל 17, עברו מאז 10 שנים ואני ממש לא נראה ככה יותר, והתשובה שקיבלתי היא "בלתי אפשרי", גם בטלפון וגם במקום.עריכה - מצד שני, צריך לברר אולי הם שינו מאז את המדיניות, אני אנסה מחר לברר בטלפון.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים בעוד שנה בכל מקרה תקבל (פותח הת'רד) חידוש רשיון עם הודעה להצטלם (תמונות ביומטריות בלה בלה בלה)כל מי שלא הצטלם בחצי שנה האחרונה יקבל עם החידוש רשיון גם הודעה להצטלם באחת מהתחנות צילום
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שנה שעברה כשפתחתי דיון על זה, כולם צעקו והצהירות שזה בלתי אפשרי ושזה לכל החיים!!!עכשיו פתאום אתם אומרים שזה אפשרי? אני חייב לדעת דחוף בגלל שלפני יומיים שילמתי על פלסטיק חדש [נגנב לי הקודם] ועדיין לא שלחו..בקיצור, לפי מה שהבנתי, הדרך היחידה היא עוד שנה, לאחר שהנהג הצעיר ייגמר [לך ולי..]
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שנה שעברה כשפתחתי דיון על זה, כולם צעקו והצהירות שזה בלתי אפשרי ושזה לכל החיים!!!זה כי החוקים השתנו לפני כמה חודשים. מעכשיו צריך להצטלם מחדש בכל פעם שמחדשים רשיון (כל 5 שנים).
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים פעם לא היה ניתן להחליף תמונה... אלא כאשר הרישיון.וחוץ מזה, מה זה משנה. תאמין לי שיזהו אותך.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים זה כי החוקים השתנו לפני כמה חודשים. מעכשיו צריך להצטלם מחדש בכל פעם שמחדשים רשיון (כל 5 שנים).התמונות הביומטריות נועדו למנוע את הצילום בכל חידוש, הפעם זאת באמת תמונה לכל החיים
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים בשביל להחליף את התמונה ברשיון הגעתי עד לאיזו מנהלת במרד הרישוי שאישרה לי באופו חריג להחליף את התמונה.! שוטר שעצר אותי לביקורת לא האמין לי שזה אני . לאחר כבוד לקחו אותי לתחנה ושם זוהתי. לאחר המקרה הלכתי למשרד הרישוי ושם נאמר לי שזה בלתי אפשרי! ורק בחידוש אני יכול להחליף את התמונה! לאחר קצת צעקות באה המנהלת אגף הזאת ואישרה לי באופו חריג הנפקה חדשה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר תאמת שיש לי כבר תמונות פספורט שיצאו לי יפה ורציתי למסור אותן.. אבל לפי מה שנאמר פה צריך להצטלם שוב למי יש כח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.