פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים שלום לכולם וערב טוב.כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה).הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות.בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור.(המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים)במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן.אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה:Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEMYou can attempt to repair this file by starting windows setupusing the original setup CD-ROM.Select 'r' at the first screen to start repairאבל בעיקרון זה לא ממש משנה לי ולא אכפת לי לפרמט עכשיו כי גם ככה תיכננתי לפרמט..הכנסתי את הדיסק התקנה של ה- XP כדי להתחיל לפרמט, עברתי כל מיני מסכים בדרךבין היתר סימנתי שם שאני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ולא לתקן ואז הוא התחיל את התהליך הרגיל של הפירמוט..הגעתי למסך הכחול הזה שמריץ את כל הקבצים ואז הייתה לי אפשרות "לתקן" כאילו ללחוץ על r או להמשיך בהתקנה..אז בחרתי להמשיך בהתקנה כדי שאני אגיע למצב של פירמוט ואז אישרתי שם את ההסכמים של מיקרוסופט איפה שלוחצים F8איך שסיימתי לאשר את ההסכמים של מיקרוסופוט זה רושם לי:searching for previous versions of Windows Microsoftוזה נמצא על החיפוש הזה במשך 40 דקות ולא מתקדם לשום מקום ולא זז..מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי?המשך ערב טוב ותודה לכל מי שיעזור.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר הדיסק שאני מנסה להתקין איתו הוא דיסק התקנה של XP לא Upgarde..ניסיתי גם לבחור באפשרות של Upgrade ולא פירמוט וגם שם זה נתקע לי כשזה מגיע ל:"מכין התקנה"
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים כשהו מגיע למקום הזה תכניס דיסק התקנה של windows ישן, 98 יהיה בסדר, ותלחץ על enter אחרי שהוא ימצא אותך הוא יתן לך להמשיך את התהליך רק תזכור להחזיר את הדיסק של XP לכונן
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר אוקיי אני אנסה להשיג דיסק התקנה של ווינדוס 98 (זה בא בכלל על דיסק או על דיסקט?)חוץ מזה, יש עוד רעיונות או פתרונות?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים זה הדרך היחידה להתקין התקנה נקיה של דיסק שידרוג וזה לא חייב להיות 98 כל windows ישן יספיק
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר המערכת הפעלה שלי עכשיו זה SP2נגיד אני מביא SP1 זה גם נחשב ישן?ותודה לך על העזרה.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים איזה שטיות הולכות פה....SP1 זה הסרביס פאק הקודם של XP, אם תתקין ווינדוס עם SP1 הוא יעדכן לך אותו לSP2 בהנחה שהווינדוס חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.