עבור לתוכן

ASUS P5K-E WIFI-AP או GIGABYTE GA-P35-DS4

Featured Replies

פורסם

לאלה שממליצים על ה- ABIT - אומנם לוח מצויין אך עם בעיה רצינית עם ה FIREWIRE - אם אופציה זו דרושה לך מאוד אז עדיף לבחור לוח אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי אני יילך על האסוס...ואני רוצה לוח יקר בגלל שהוא מתאים לדרישות שלי וזה לא בא על חשבון דברים אחרים השקעתי בכל רכיב ספק 600 של OCZ זכרונות G.SKILL 800 MH כרטיס 8800 640 MB ועוד כל מיני שטויות .. תודה רבה אנשים עזרתם לי! וכמובן מתוכנתן OC של מעבד E6750 לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ (כבר רכשתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והלוח אם שותם אני רוחש בימים הקרובים תודה לכולם!! :xyxthumbs:

פורסם

טוב נראה לי אני יילך על האסוס...ואני רוצה לוח יקר בגלל שהוא מתאים לדרישות שלי וזה לא בא על חשבון דברים אחרים השקעתי בכל רכיב ספק 600 של OCZ זכרונות G.SKILL 800 MH כרטיס 8800 640 MB ועוד כל מיני שטויות .. תודה רבה אנשים עזרתם לי! וכמובן מתוכנתן OC של מעבד E6750 לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ (כבר רכשתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והלוח אם שותם אני רוחש בימים הקרובים תודה לכולם!! :xyxthumbs:

כול זה חתיכת ביבוז רציני...!

פורסם
  • מחבר

כול זה חתיכת ביבוז רציני...!

ולמה כל זה חתיכת בזבוז רציני קקיל'ה?... :bash:

פורסם

הוא קלוקר לא רע בכלל, אבל סובל מבעיה קלה של vdroop. (האסוס)

פורסם
  • מחבר

הוא קלוקר לא רע בכלל, אבל סובל מבעיה קלה של vdroop. (האסוס)

מצטער על הבורות אבל מזה VDROOP?

פורסם

הפרש בין המתח שקבעת בביוס שיהיה לרכיב מסויים, ובין המתח שתכלס מגיע. נגיד קבעת 1.2400 ומגיע 1.2200

פורסם
  • מחבר

זה יכול לעשות בעיות בOC כי אני מתכוון לעשות לפחות ל-3 ג'יגה הרץ... ? :kopfpatsch:

פורסם

לא בעיה

פורסם

FEEDMEH אני רואה שיש לך 2900XT.

קבל ח.ח :yelclap:

לא קשור אבל מעניין אותי לדעת, על כמה מעלות הכטיס שלך במנוחה וכמה במאמץ ?

פורסם

45~ מנוחה

85~ מאמץ (באובר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים