עבור לתוכן

K800i V.S Nokia N73me עזרה בקנייה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לשדרג לפלאפון חדש יום ראשון זה.

יש ברשותי Lg u8120i שאינני יכול לסבול עוד, פשוט מכשיר חרא שלקחו עליו הרבה כסף.

עכשיו, יש מצבע חדש בחברת אורנג' לכבוד הקיץ:

http://img133.imageshack.us/img133/4141/25693201ok9.jpg

המבצע הוא רק על אחד המכשירים המוזכרים, K800i.

אישית, לא פגשתי מעולם את הk800i וקיבלתי רק שמועות רעות עליו. אומנם המפרט הטכני עליו טוב (מצלמת 3.2 ועוד..) הג'ויסטיק קטן ולא נוח לשימוש, מצלמת הוידאו גרועה לחלוטין והספק הרמקולים לא מספק. אולם שוב, מחיר זול יותר בעקבות המבצע.

עכשיו, יש מבצע אחר על הN73me:

http://www.orange.co.il/catalog/ (כנסו לn73 music edition)

אתה משלם 78 ש"ח לחודש, אני אישית משלם 74 על פי הבנתי (אני מחזיר את הLG), אם אני מדבר בפלא' בחצי מהמחיר (כלומר, 37 ש"ח לחודש) אזי יורד המחיר ב37 ש"ח לחודש. נניח ואני מדבר (ואני מדבר) ב37 ש"ח לחודש.. אני משלם רק 37 ש"ח לחודש.

עד כאן ההבדל הוא 4 ש"ח לחודש..

בנוסף, במבצע של הK800i מקבלים את התשלום על הדור ה3 - 14 ש"ח לחודש מתנה לשנה הזו.. על הN73 אני יצטרך לשלם גם את ה14, השנה הזו..

אם כן, ההבדל שנוצר בסה"כ (במידה ואני מדבר 37 ש"ח):

N73 מחיר: 1836 ש"ח.

K800i מחיר: 1552 ש"ח.

כמו כן, צריך לכלול את הכרטיס שמגיע בחינם עם הN73me ששווה 100 ש"ח בערך.

לכן, ההבדל הוא סה"כ כ200 ש"ח.

לכן חברים, אני מתייעצ בשאלתכם, האם עדיף לשלם עוד 200 ש"ח כדי לקבל את הn73me או שעדיף לקחת את הK800i?

מה חשוב לי בפלאפון?

1. איכות טובה הן במצלמת וידאו והן במצלמת סטילס. - רצוי ומאוד.

2. איכות קול טובה מאוד -רצוי מאוד.

3. כול מיני גאדג'טים שיעשו לי שמח יועילו במיוחד..

שאני פשוט, לא ירגיש מסכן ויהנה מהפלאפון שלי, לא רוצה למלאות את ראשי בדברים שאין לי בפלאפון.

-הערה: בסעיפים הקטנים של המבצע צעירים, מסתבר שרק אם אני מדבר מעל 50 ש"ח לחודש אני מקבל בחינם את ה14 ש"ח לחודש. אז בעצם, הK800i והn73me עולים בערך אותו דבר.. הבדל של 4 ש"ח לחודש במידה ואני מדבר מעל 37 ש"ח. מה אומרים? שווה 200 ש"ח הפרש לme?

פורסם

שני המכשירים מכוערים ברמות

יש להם מצלמות סבבה, הבדלים ענקיים לא תמצא בינהם

הספיקר בנוקיה יותר טוב לדעתי, היציאת אוזניות ב-SE אמורה להיות יותר טובה, עם האוזניות שאתה מקבל בערכות אתה גם ככה לא תרגיש הבדל.

לאדע איזה גאג'טים אתה צריך, אבל אם אתה מחפש משהו יפה לנקר עיניים, שני המכשירים ממש לא בכיוון.

לסיכום מכוון ששני המכשירים האלה דיי קרובים לטעמי אני רק אגיד שאם אתה צריך מכשיר סימביאני, נפתרה לך הבעיה, קח את הנוקיה, אם אתה לא צריך מכשיר סימביאני אז תלך לחנות ותשחק עם שני המכשירים תקח מה שיותר מוצא חן בעינייך.

פורסם
  • מחבר

שני המכשירים מכוערים ברמות

הספיקר בנוקיה יותר טוב לדעתי, היציאת אוזניות ב-SE אמורה להיות יותר טובה, עם האוזניות שאתה מקבל בערכות אתה גם ככה לא תרגיש הבדל.

לאדע איזה גאג'טים אתה צריך, אבל אם אתה מחפש משהו יפה לנקר עיניים, שני המכשירים ממש לא בכיוון.

לסיכום מכוון ששני המכשירים האלה דיי קרובים לטעמי אני רק אגיד שאם אתה צריך מכשיר סימביאני, נפתרה לך הבעיה, קח את הנוקיה, אם אתה לא צריך מכשיר סימביאני אז תלך לחנות ותשחק עם שני המכשירים תקח מה שיותר מוצא חן בעינייך.

כן... אני לא מתכוון לקנות אוזניות..

בכול המקומות ששאלתי אמרו לי שהN73Me הוא פלאפון מצוין ושאני יילך עליו.

ואכן, כך אעשה. תודה רבה לך ידידי :)

פורסם

בוא נחשוב

לN73 יש מערכת הפעלה פתוחה, לK800 לא

וואו, הבדל מזערי ממש

בכל מקרה, קח N73

פורסם

רשמתי שהמצלמות סבבה, הבדלים ענקיים לא תמצא בינהן, משמע לא תמצא הרבה הבדל בין שתי המצלמות שלהם.

בקשר למערכת הפעלה פתוחה שאתה כל כך מתלהב ממנה, בטח בגלל שאתה לא מבין יותר מידי בזה, רשמתי בסופו של דבר:

"לסיכום מכוון ששני המכשירים האלה דיי קרובים לטעמי אני רק אגיד שאם אתה צריך מכשיר סימביאני, נפתרה לך הבעיה, קח את הנוקיה."

עברית שפה קשה ?

פורסם
  • מחבר

רשמתי שהמצלמות סבבה, הבדלים ענקיים לא תמצא בינהן, משמע לא תמצא הרבה הבדל בין שתי המצלמות שלהם.

בקשר למערכת הפעלה פתוחה שאתה כל כך מתלהב ממנה, בטח בגלל שאתה לא מבין יותר מידי בזה, רשמתי בסופו של דבר:

"לסיכום מכוון ששני המכשירים האלה דיי קרובים לטעמי אני רק אגיד שאם אתה צריך מכשיר סימביאני, נפתרה לך הבעיה, קח את הנוקיה."

עברית שפה קשה ?

טוב מה, תתחילו לריב איזה פלאפון יותר טוב ככשתיכם מסכימים בעצם שהN73me.. יותר?

חברים, מחר אני מזמין את הN73 נראה לי לוקח 3 ימים להגיע, נחכה.. לא שווה ללכת עד לסניף בשביל הפחות 3 ימים האלו. ;)

פורסם

זה לא קשור לסניף

ברגע שאתה מזמין טלפונית יש לך 14 יום להחזיר את המכשיר בלי לתת שום תירוץ.

אם אתה לוקח ממוקד שירות נדמה לי שזה 24 שעות או 48.

פורסם

אה לא הבנתי, ריפרפתי על ההודעה שלך, מודה

בקשר למערכת הפעלה פתוחה שאתה כל כך מתלהב ממנה, בטח בגלל שאתה לא מבין יותר מידי בזה

http://www.pocket.co.il/community/member.php?u=26708

פורסם

אז אתה כן מבין אבל סתם מורעל עיוור, סורי טעות שלי.

אתה אמור לדעת מספיק טוב שלהרבה משתמשים מערכת הפעלה פתוחה לא תתרום כלום חוץ מעוד משחק\תוכנה מותקנת מהתלהבות ראשונית שלא יופעלו לעולם.

ובנתיים יש את החסרון של המהירות פעולה (שבתכלס דיי שופרה בזמן האחרון אבל כמובן שאי אפשר להשוות למערכת הפעלה הסגורה של סוני),

אז המשתמש הממוצע בסופו של דבר מקבל יותר חסרונות מיתרונות.

בגלל זה רשמתי שאם מראש הוא יודע שסימביאן יהיה יתרון בשבלו, שילך על זה - אחלה דבר.

אם הוא לא עומד להשתמש בזה, אז המערכת ההפעלה הפתוחה לא תתן לו כלום חוץ מדילאי בתפריטים.

פורסם

חחח המצלמה דומה

אל תשוו את המצלמה :bash:של ה K800 עם הפלאש קסנון ועם הצבעים האמיתיים (לא צבעי המכחול הילדותי של הN73

ואני אפילו לא מדבר על שהפלאפון הרבה יותר מהיר וזריז ולא נתקע כמו ה

N73\

ילדודס כנסו קצת לMOBILE REVIEW תקראו קצת ותחכימו

פורסם

אז אתה כן מבין אבל סתם מורעל עיוור, סורי טעות שלי.

מה חשוב לי בפלאפון?

3. כול מיני גאדג'טים שיעשו לי שמח יועילו במיוחד..

שאני פשוט, לא ירגיש מסכן ויהנה מהפלאפון שלי, לא רוצה למלאות את ראשי בדברים שאין לי בפלאפון.

למה אתה סתם מדבר?

יש לי נסיון עצום בכל מערכות ההפעלה הסלולאריות, אז אני לא עיוור ולא בטיח.

הוא רוצה למצות את כל היכולות של המכשיר שלו והוא רוצה להפיק ממנו יותר, עם מערכת סגורה לצערי זה כמעט בלתי אפשרי.

בנסיבות כאלה מערכת פתוחה עדיפה.

ושתבין, מערכת הפעלה פתוחה היא תמיד הרבה יותר טובה מסגורה, זה שיש אנשים שלא יודעים להשתמש בה לא הופכת אותה לפחות טובה.

פורסם

במכשיר סוללרי אנשים רוצים מהירות וחוסר בתקלות

80 אחוז אם לא יותר מהאנשים בקושי יודעים להעביר ערכות נושא

ולהם חשוב קודם כל שהטלפון יהיה מהיר ובלי תקלות. אותם לא מעניין להתקין תוכנות מהאינטרנט וכל הבלאגן

אם הם ירצו זאת אז הם כבר יקנו מכשיר יעודי,, כף יד עם

WM5

שכולל פלאפון

פורסם

אני הייתי לוקח תנוקיה יותר טוב.

פורסם

ללא ספק נוקיה סימביאני ברמות מעל כל טלפון לא סימביאני. אחרי שתעבוד איתו כמה חודשים לא תבין מה עשית בלעדיו כל השנים האלו.

פורסם
  • מחבר

במכשיר סוללרי אנשים רוצים מהירות וחוסר בתקלות

80 אחוז אם לא יותר מהאנשים בקושי יודעים להעביר ערכות נושא

ולהם חשוב קודם כל שהטלפון יהיה מהיר ובלי תקלות. אותם לא מעניין להתקין תוכנות מהאינטרנט וכל הבלאגן

אם הם ירצו זאת אז הם כבר יקנו מכשיר יעודי,, כף יד עם

WM5

שכולל פלאפון

כן.. רק שאני בן 15.. מוכן ללמוד עוד דברים חדשים בחיים. אני יסתדר עם מערכת הפעלה פתוחה ..

אני יקרא קצת ויחכים עד מחר בצהריים שאז אני מקבל את הפלא'.. לא יזיק ללמוד מה זה סמביאן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים