עבור לתוכן

כרטיסי טלוויזיה ?

Featured Replies

פורסם

הלידטק עדיף על ה PCTV (הכרטיסים כמעט זהים, אבל הלידטק זול בהרבה).

פורסם
  • מחבר

הלידטק יותר טוב מה pctvPRO??

אני לא מחפש את ההכי זול יש לי תקציב אני יכול להגיע גם ל1000 בלי בעיות אבל אני מעדיף לשמור על גבול הטעם הטוב

פשוט מחפש משהו איכותי ששוה את המחיר שלו

בלי בעיות והרבה פיט'צרים

פורסם

אמרתי שהלידטק יותר טוב? לא.

שני הכרטיסים מבוססים על אותו השבב (Fusion 878A), כמו גם בפליי וידאו. לכן איכות התמונה תהיה זהה לחלוטין. ההבדל בינהם הוא בטיונר. ל PCTV Pro יש טיונר של Temic (לעומת LG בלידטק). בכרטיסי הטלווזיה יש בעיה של קליטת תחנות. לדוגמה, ערוץ 3 נקלט בצורה ממש גרועה (ככה זה לפחות באיזור שלי- ערוצי זהב). יש ערוצים שנקלטים בצורה פנטסטית, כמו ערוץ 10. ויש ערוצים שנופלים באמצע (קליטה בסדר... לפעמים יש קצת קווים מעצבנים שמפריעים)....

בקיצר, טיונר טוב אמור לקלוט את כל התחנות בצורה טובה. האם הטיונר של ה PCTV pro יותר טוב משל לידטק ופליי וידאו (אני לא מדבר על הכרטיסים החדשים שלהם)?? לא יודע. האמת? אני דיי בטוח שאין הבדל. אבל הסיכוי קיים. אם אתה רוצה תנסה ותגיד לנו......

ל PCTV pro יש עוד יתרון שהוא Audio in על הכרטיס... אבל אני לא יודע עד כמה זה משנה לך (לי זה לא, אבל יש כאלה שכן). מבחינת התוכנה, אני דיי בטוח שזו של לידטק יותר טובה. אבל בכל מקרה האיכות האופטימלית מושגת אך ורק באמצעות תוכנות צד שלישי (למשל Dscaler). אתה יכול לקרוא סקירה על ה PCTV pro כאן:

http://www.tv-cards.com/index.php?page=newpctvrange

כפי שאתה רואה, לא בדיוק משבחים את התוכנות והדרייברים שלהם.....

לדעתי אין טעם להשקיע סתם עוד 150-200 שקל בשביל ה PCTV. קשה לי להאמין שבאמת יש הבדל בינהם (לטובת Pinacalle).

ואם אתה מוכן להשקיע את הכסף ובאמת רוצה את ההכי טוב, פשוט לך על ה Hauppauge WinTV-Theater (עולה איזה 900 שקל או קצת יותר)..... תקרא ביקורת במנטור (mentor.org.il).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים