עבור לתוכן

תוכנה לכבות את הסאונד ואת המסך

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק.

מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד.

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא כ"כ מתאים כי צריך להכנס לתפריט הסאונד כדי להחזיר את הסאונד בחזרה או להתנתק מהוינדוס ולחזור כדי שהסאונד יחזור.

אני מחפש תוכנה כזו שכאשר לוחצים על כפתור מסויים יהיה MUTE, לחיצה נוספת תחזיר את הסאונד.

כמו כן, אם יש תוכנה כזו ל MUTE וכיבוי המסך עם טיימר...

תודה ושבוע טוב

פורסם

בשביל להחזיר את הקול אתה פשוט מפעיל שוב את הקובץ. פעם זה משתיק, פעם הבאה זה מחזיר, משתיק, מחזיר.

ניסיתי וזה עובד.

עכשיו אתה רוצה כיבוי של המסך עם טיימר? לפני זה כל הרעיון היה שתעשה את זה בלחיצת כפתור.

בכל מקרה, אתה יכול פשוט להחזיר את ההגדרות של הווינדווס שיכבה את המסך כל כמה זמן.

ואם זה לא טוב בשבילך, פשוט תשתמש ב TASK SCHEDUAL בשביל לעשות לך טיימר ושיפעיל את הקבצים האלה.

מה הבעיה?

אני לא חושב שמישהו ימצא לך תוכנה כזאת.

יש דברים שתצטרך להתפשר עליהם.

פורסם
  • מחבר

נכון, יש דברים שאצטרך להתפשר עליהם, ואפילו המון כאלה...

לא התכוונתי להכעיס ובטח שלא להיות כפוי טובה. אם אין תוכנה כזו אז זה ברור שאתפשר, אבל רק שאלתי אם יש כזו. אולי למישהו היה צורך התוכנה כזו כמוני וכתב תוכנה שעושה את זה, מי יודע...

לגבי המיוט, זה נכון, זה עובד. לא הפעלתי פעמיים. חיפשתי את התפריט שלו כדי לבדוק איך לבטל אותו.

תודה

פורסם

לא כועס.

שמע ניסיתי למצוא לך דבר כזה, לא ראיתי משהו ספציפי בשביל זה.

מה שאתה כן יכול לעשות, זה להוריד את התוכנה הזאת TIMELEFT.

היא משמשת ככל מיני שעונים, TIMER, STOPPER, ALARM...

יש לך שם אפשרות להגדיר COUNTDOWN, ולבחור שיפעיל תוכנות כשהזמן נגמר.

הורדתי ובדקתי (אני נשמע כמו ג. יפית)

עכשיו, בגרסא החינמית של התוכנה, אתה יכול ליצור רק COUNTDOWN אחד (אבל אתה יכול לבחור שיפעיל כמה תוכנות)

תוריד, תתקין, ואם אתה לא מבין איפה עושים את זה תגיד לי אני אראה לך, ממש לא מסובך.

http://www.timeleft.info/download/timeleft.exe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים