עבור לתוכן

יש לי בעיה של תוכנת ריגול רק באתר של גוגל !

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה

מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס.

ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין.

מישהו מכיר את התופעה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם שתי התוכנות שלך וגם עם HIJACK THIS - לא הצלחתי לפתור את הבעיה...

חיפשתי גם בגוגל לא מצאתי... אני לא יודע אפילו איזה מילים לחפש כי כל פעם שאני לוחץ על קישור בתוצאות החיפוש של גוגל זה מביא אותי לאתר חיפוש או אתר סקס עם כתובת שונה. אבל האתר נראה דיי דומה.

על כל קישור צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא פותח את הכתובת האמיתית שרציתי להגיע אליה.

אחת התוכנות שהבאת לי (לא הSPYBOT) מחקה לי את הBSPLAYER מהמחשב!!!! (תוכנה לצפייה בסרטים) נשארו בקושי שאריות שלו :(

דוגמאות לאתרים שמתקבלים מלחיצה על קישורי תוצאות החיפוש בגוגל:

99796739zw0.th.jpg

14029859iv1.th.jpg

לרוב כשאני לוחץ על הקישור, לפני שאני מועבר לאתר למטה רשום כתובת עם המילה CLICK...

95032224pj2.th.jpg

פורסם

כנס ל ADDONS ב IE ותבדוק אם יש שם משהו חשוד ותמחק.

\

פורסם
  • מחבר

כנס ל ADDONS ב IE ותבדוק אם יש שם משהו חשוד ותמחק.

\

ניסיתי כבר הכל.. אפילו מחקתי אותם. איפסתי את כל הדפדפן 7 הזה לגמרי, שום דבר לא עוזר והתוכנות ריגול שהתקנתי סתם דפקו לי את המחשב.

אין לכם שום רעיון אחר? בטוח שזה קרה לעוד אנשים.. איזה מילים אני יכול לחפש בגוגל שמתארות את המצב הזה שאני נמצא בו אולי אני אמצא מישהו שנתקל בזה גם

עריכה: רגע אני חושב שמצאתי פיתרון!

http://groups.google.com/group/Google_Web_Search_Help-Troubleshooting/browse_thread/thread/f553e5fc63298383

אוקיי הפעלתי את הקובץ לפי ההוראות וזה פתר את הבעיה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים