עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה ומהירה מאד

Featured Replies

פורסם

למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות?

אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD?

חשוב לי במצלמה שני פרמטרים:

- מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות)

- גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31)

איכות תמונות - עדיפות שניה.

האם בכלל קיימות כאלה מצלמות?

תקציב 1500 ש"ח.

פורסם

לי יש קסיו S600 יכולה לצלם ברצף.

פורסם

ריקו R6 יכולה לצלם בקצב של 3 תמונות בשניה ברזולוציה מלאה (7 מ"פ) עד שהכרטיס מתמלא. התנאי לביצועים האלה הוא שימוש בכרטיס מהיר במיוחד, כמו Sandisk Extreme III.

איכות התמונה שלה לא משתווה לזו של ה-F31, אבל יש לה לא מעט יתרונות משלה. למשל עדשה עם טווח מ-28 מ"מ ועד 200 מ"מ (זום X7), מקרו טוב יותר מכל מצלמת כיס אחרת, היסטוגרמה, וממשק משתמש מוצלח יותר.

השוואת גדלים בין ה-R6 לבין מספר מצלמות פופולריות אחרות (כולל ה-F31) תוכל למצוא כאן.

פורסם
  • מחבר

איכות התמונה שלה לא משתווה לזו של ה-F31, אבל יש לה לא מעט יתרונות משלה. למשל עדשה עם טווח מ-28 מ"מ ועד 200 מ"מ (זום X7), מקרו טוב יותר מכל מצלמת כיס אחרת, היסטוגרמה, וממשק משתמש מוצלח יותר.

תודה על ההמלצה וקישור של גדלים.

לא הצלחתי למצוא באתר FUJI מה מהירות צילום של F31?

פורסם

לפי המבחן הזה ב-F31 אפשר לצלם רצף של שלוש תמונות בקצב של 2.3 פריימים לשנייה (כלומר שלוש תמונות בקצת יותר משניה). לאחר מכן דרושה המתנה של 8 שניות עד שניתן לצלם רצף נוסף.

מה גורם לך לשים דגש כל כך גדול על הפיצ'ר הזה? שימוש במצלמה כמכונת-יריה ממש לא מבטיח תמונות טובות.

פורסם

dimarpt שלום,

ה- R6 ללא-ספק היא מכונת ירייה ,שיושבת בכיס.

כל עוד איכות הצילום לא ממש-ממש חשובה לך (הקרופים ב- 100% בסדר,אך לא מתעלים לאיכויות גבוהות),ואתה לא צריך לצלם בתנאי תאורה לקויה (יש לה פלאש חלש,ועדשה עם צמצם מקסימלי נמוך-יחסית),

זאת המצלמה בשבילך.

הייתי אפילו מעיז ואומר ,שלצילומי יום ,זאת בהחלט יכולה להחשב כמצלמה המושלמת לצלמי פפראצי,כאשר הייתרון הגדול שלה הוא הזום המיוצב,בשילוב עם גוף כמעט בלתי-נראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים