עבור לתוכן

איזה קירור עדיף על מארז hush עם Q6600

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה.

רציתי לדעת איזה קירור עדיף מבין השניים שאני יביא, אחרי ששמעתי על שניהם המלצות:

1) Tuniq לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120

2) Infinity לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SCINF1000

הקירור מיודע למעבד Q6600, במארז NZXT hush.

הסיבה שאני מחליף היא שהבנתי שהקירור סטוק של Q6600 לא משהו בכלל, גם רועש וגם לא יעיל [אני לא מתכנן OC].

פורסם

אם אתה לא עושה OC אז עדיף לך Syche Ninja, כשהוא עם מאוורר חלש הוא ממש יעיל וממש שקט... ממליץ לך עליו...

אם אתה רוצה משהו יותר חזק קח INFINITY וקח עוד מאורר שיהיה לו קירור טוב יותר...

גם הTUNIQ הוא קירור מעולה אבל הוא קצת יותר רועש והוא לא זמין בארץ...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

לא הבנתי בדיוק את הכוונה שלך - מצד אחד אתה ממליץ על ninja, אך מצד שני אתה נותן אופציה שנייה לקחת infinity בנוסף למאוורר נוסף, כשה-infinity לבד יותר טוב מהנינג'ה אם אני לא טועה.. מצטער אם הבנתי לא נכון.

פורסם

תראה, אם אתה לא מתכנן OC אין לך צורך בקרורי הענק האלה.

עדיף שתיקח משהו פשוט ושקט- פריזר 7פרו.

פורסם
  • מחבר

Lemonhead - אתה בטוח?

יש לך ניסיון אישי בזה? ואם כן מה הטמפ' במנוחה ומאמץ עם פריזר פרו 7?

עד כמה שאני יודע Q6600 ושאר מרובעי הליבה, די בעיתיים מבחינת מעלות, ובמיוחד כשמדובר על סביבת חדר לא בדיוק נעימה [28 מעלות +-] ועל מארז hush שהוא לא מהטופ בקירור [למרות שהוא בין הטובים למחיר שלו].

מישל מ-IQPC המליץ על Infinity + מאורר נוסף [לבחור אחר], מפני שהטמפ' במנוחה במצב זה עומדת על כ-32 מעלות, בזמן שבקירור סטוק היא יכול להגיע גם ל-50+ במנוחה.

מצד שני אותו בחור הבהיר שהוא משאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק, ואם אני זוכר נכון גם לא היה לו מארז משהו.

פורסם

יש לי נסיון עם הפריזר, להגיד לך מה הטמפ' אני ממש לא יכול להגיד לך כי זה דבר משתנה בהתאם לאוורור במארז שלך וכו'..

זה נכון, זה ידוע שמרובעי הליבה חמים יותר.. תעשה תחשבון שלך, אם יש לך ואתה יכול כלכלית.. בבקשה למה לא.. קנה אינפניטי/טוניק

האינפיניטי עדיף על הפריזר בכמה דרגות.

פורסם
  • מחבר

ברוך השם יש לי את היכולת כלכלית :)

תודה לך ול-lazyburger. רק לפני שאני מחליט סופית:

lazyburger אמר שהנינג'ה שקט מאוד.. מה בקשר לאינפיניטי? חשוב לי בין השאר שיהיה כמה שיותר שקט מכוון המארז.

פורסם

NINJA הוא פסיבי, אם אתה חייב שקט תחליף תמאוורר של האינפניטי.

פורסם
  • מחבר

העניין שהוא פסיבי טוב או רע במקרה של ה-Q6600?

ואני לא חייב שיהיה שקט לגמרי שאני לא ישמע ציוץ.. מספיק שקט סטנדרטי כזה לא יודע איך לנסח :lol: אתה יודע שיהיה רעש חלש מאוד שבקושי שומעים.. infinity עונה לדרישות האלה?

פורסם

אז האינפיניטי בדיוק בשבילך, והוא עדיף על הנינגה

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה גבר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים