עבור לתוכן

קיים אפוד מגן נגד דקירות?

Featured Replies

פורסם

אפשר לשלב את האפוד עם גז מדמיע. וזה גם חוקי (נדמה לי).

גז מדמיע עדיף לא לרסס במבנה, פשוט אתה גם נפגע.

• תגובות 78
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אם אתה רוצה אפשר להפגש בספורטק (אם אתה מתל אביב או האזור) יום אחד ואני יבוא עם סכין גומי וידגים לך. אין לי באמת נסיון פרט לכך שלמדתי קצת אצל חבר במשך שעה דברים בסיסיים מאוד בלחימה עם סכין - וראיתי אצלו גם סרטונים של החוג שלו. אני גם מתאמן ב MMA (איגרוף תאילנדי וג'וגיטסו) אז אני יודע לקבל מכות ואני יביא מגן ביצים אז תוכל לפוצץ אותי - ונראה אם לא תידקר. אני אומר שהשעתיים שהקדשתי ללחימה עם סכי ןוהעובדה שאני גם מתאמן באומנויות לחימה - מספיקים כדי שאני ידקור אותך כל פעם... אם תכניס לי בעיטה במגן ביצים או מכה משתקת אחרת אני מוכן לעצור ולהגיד שניצחת (למרות שטכנית אם הבן אדם חזק הוא יכול להמשיך לתקוף בפרץ האנדרנלין).

רק אם בא לך (ואתה יכול כמובן)... לא מכריח.

הנקודה היא - שאנשים מנוסים ממני וממך ולדעתי גם מהמדירך לךובעלי רקע רחב בהרבה - המסקנה שלהם דומה - שלהתמודד עם סכינאי זה החלטה גרועה מאוד. ואלא עם יש אפס ניסיון לסכינאי - הסיכויים שלך אפסיים נגדו. לי יש שעתיים ניסיון - אני חושב שזה יספיק לי.

פורסם

על מי התגובה הזאת מכוונת, בכול מקרה, מה אתה מנסה להוכיח, אני בעצמי אמרתי שגם בן אדם עם אפס נסיון רוב הסיכוים שיצליח לדוקר אותך, שלא נדבר על סכינאי.

פורסם

אל THE DOM

פורסם

הייתי מגיע. אבל מ3 סיבות לא.

1) לא נראה לי שהיית רוצה להתמודד עם ילד בן 14. :) (אבל אני לא ממש קטן- מטר 86 - אבל לא מנופח ולא שמן)

2) כנראה שלא קראת את ההודעות הקודמות שלי... אבל אני עוד לא ברמה של להתמודד עם סכין. אבל תודה על ההזמנה :-*

3) אם משהו יקרה לי חח... אני לא מקושר למאפיה שמוכרת לישראל ::)xD

פורסם

iiB,

ריצה - כבר עובד על זה הרבה זמן, וברור שזה הכי טוב שיש (זה + ללכת למשטרה)

מה זה MMA?

ואני יכול להתמודד עם כאב, לא קיבלתי דקירה אבל שריטות/חיתוכים אני יודע שאני יסתדר

חוץ מזה שליד/רגל הכי קשה להגיע

DMX,

ובקשר לחולצה אני ימצא משהו, צריך משהו ממש עבה כי חולצה רגילה יראו

אבל בלי קשר למשקל, אני יוכל לברוח עם דבר כזה? כי נראה לי שזה די מגביל (צריך לרוץ עם גב ישר וכו..)

Berk0, מי זה דניס?

בתנה את זה בחלקים (כומר בשורות) כך יהיה קל לזוז עם זה, חוץ מזה אני לא יודע איך אתה רץ, אבל כל מי שאני מכיר

רץ עם גב ישר...

פורסם

Berk0, מי זה דניס?

האגדה מדניס הישרדות, אני מדבר על האבא, המייסד והכול לא על הבן.

פורסם

אתה רציני?

ספר מה קרה

אני בטוח ששמעת את השם רענן לוי, ולא פעם אחת. או לפחות אחר מכם..

פורסם

חיפשתי באינטרנט ומצאתי את זה:

http://www.bladerunner.tv/product/details.php?id=Bladerunne

כתוב בכמה אתרים שזה משמש תלמידי בית ספר באנגליה

אבל אני רואה שזה מגן רק ששורטים את זה (לפי הווידאו), הם לא הדגימו מה קורה שממש מנסים לדקור

עזוב, זה חוק מרפי.

ביום שתקנה אפוד, אתה תצא לכביש ומשאית תתנגש בך.

תסתובב עם סכין בכיס - יוציאו עליך אקדח.

תסתובב עם אקדח בכיס - ייפלט לך כדור לתוך הרגל.

אם אתה רוצה הגנה מושלמת, תלך ללמוד הנדסת חומרים באוניברסיטה, ותעשה לעצמך טרנספורמציה למשהו כזה :

t1000rp.jpg

:lol:

פורסם
  • מחבר

גז מדמיע עדיף לא לרסס במבנה, פשוט אתה גם נפגע.

למה שתפגע?

פורסם

למה שתפגע?

פעפוע של גז בתוך ריק/גז אחר היא מאוד מהירה

+

העובדה שזה במקום סגור עם מעט/בלי אוורור

=

גז מדמיע ישר לעיניים

פורסם

אני קורא את הת'רד הזה ורק מבין כמה חצי מהמאמנים ומהמתאמנים באומנויות לחימה בארץ חיים בסרט.

קצת על עצמי בדקה לפני שאמשיך - מתאמן מגיל 5.5 ג'ודו (חגורה כחולה) מגיל 13 (כבר 7 שנים, חגורה שחורה) מתאמן ומאמן ג'ו ג'יטסו (קלאסי בעמידה), מדריך קרב מגע בבה"ד 1 (ויוצא לי לעבוד עם כל הלוחמים בצבא, עם זה מטכ"ל שייטת לוט"ר דובדבן והלאה), ומגיע בערך לכל סדנה או אימון של כל אומנות לחימה שאני יכול (ידע בג'ו ג'יטסו ברזילאי, איגרוף, איגרוף תאילנדי ועוד קצת פה ושם).

חברה, לא משנה כמה אתם מיומנים בעבודה מול סכין - במצב אמת רק מלראות את הסכין הדופק שלך מטפס למעלה כמו מטוס.

אני בכלל לא מדבר כמו שיוסי אמר על מצב שלתוקף שלך יש ידע (לא בהכרח ניסיון) בעבודה עם סכין, ואז סביר להניח הלך עלייך.

בכל מצב, אבל כל מצב, מול סכין אם אפשר לברוח ברח, אי אפשר תפוס את חפץ הכי קרוב אלייך ודפוק לו בראש ואז תברח או תטפל בו, אף פעם אל תגיע למצב של יד ריקה מול סכין.

גם אני בערך פעמיים בשבוע מעביר שיעור עבודה ביד ריקה נגד סכין, לא בשביל שינסו את זה אלא במידה ובאאאאממממתתתת אין שום מצב אחר אולי זה יעבוד.

הדבר הראשון שאני עושה (בתקיפה של תוקף מסתער ממרחק 4-5 מטר, תקיפה לטווחים קצרים יותר העבודה שונה) זה לקחת את הבחור הכי גדול לתת לו סכין ולהגיד לו לרוץ, גם עם שכפ"צ אימונים הם מתרסקים על הריצפה 2 מטר אחורה אחרי בעיטה טובה למרכז גוף (ושימו לב לא לאשכים, ככה הוא יתקפל עם הגוף קדימה ואם היד ישרה הסכין בתוך הצוואר שלך, מה גם שלא בטוח תפגע).

שני משפטים אחרונים - ע"פ נתונים של המשטרה 7 דקירות בממוצע עד שבן אדם מת, לא אומר שאי אפשר להרוג אחרי אחת אבל קחו את זה כחומר למחשבה.

בכל מצב שכבר הגעתם לעימות - העיקרון הכי חשוב שלמדתי בצבא ולא לומדים ברוב אומנויות הלחימה זה אגרסיביות (משהו שגם לא לוקח יותר מדי זמן לפתח אגב), תקפו אותכם ואתם מגיבים בצורה הכי נחושה והכי אגרסיבית שאתם יכולים.

משפט באמת אחרון - הדרך הכי טובה להימנע מדקירה היא להימנע מכל העימות, ובדרך כלל עם ערסים זה הכי קל.

פורסם

לא הבנתי, אתה יכול לפרט?

מה זה קרמי ומה זה שכפ"צ קל?[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 20:19:53

תמיד אפשר לאלתר כלי נשק, בעיקר סכינים/נבוטים זה לא בעיה

צריך להוציא חוק ששוטר תופס בן אדם עם סכין מחוץ לבית לא משנה לאיזה מטרה, במקום שיוריד לו את כל האצבעות בלי משפט בלי כלום

בשוויץ לא יאמינו כמה שקט פה

סליחה על התשובה "המהירה" פשוט הייתי בצבא, ולעניינו, קרמי זה שכפ'ץ שמורכב משני לוחות שהוא יעיל נגד דקירות וכורים של רובה ממרחקים מסויימים

שכפץ קל זה כזה כמו אפודה עבה הוא גם יותר קל וגמיש בניגוד לקרמי שוקל הרבה הרבה פחות ויעיל נגד רסיסים מכות של נגמ'ש (מי שנסע בנגמ'ש

מבין למה אני מתכוון) ודקירות...

פורסם

אני קורא את הת'רד הזה ורק מבין כמה חצי מהמאמנים ומהמתאמנים באומנויות לחימה בארץ חיים בסרט.

קצת על עצמי בדקה לפני שאמשיך - מתאמן מגיל 5.5 ג'ודו (חגורה כחולה) מגיל 13 (כבר 7 שנים, חגורה שחורה) מתאמן ומאמן ג'ו ג'יטסו (קלאסי בעמידה), מדריך קרב מגע בבה"ד 1 (ויוצא לי לעבוד עם כל הלוחמים בצבא, עם זה מטכ"ל שייטת לוט"ר דובדבן והלאה), ומגיע בערך לכל סדנה או אימון של כל אומנות לחימה שאני יכול (ידע בג'ו ג'יטסו ברזילאי, איגרוף, איגרוף תאילנדי ועוד קצת פה ושם). סחטייייייין :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חברה, לא משנה כמה אתם מיומנים בעבודה מול סכין - במצב אמת רק מלראות את הסכין הדופק שלך מטפס למעלה כמו מטוס.

אני בכלל לא מדבר כמו שיוסי אמר על מצב שלתוקף שלך יש ידע (לא בהכרח ניסיון) בעבודה עם סכין, ואז סביר להניח הלך עלייך.

בכל מצב, אבל כל מצב, מול סכין אם אפשר לברוח ברח, אי אפשר תפוס את חפץ הכי קרוב אלייך ודפוק לו בראש ואז תברח או תטפל בו, אף פעם אל תגיע למצב של יד ריקה מול סכין.

גם אני בערך פעמיים בשבוע מעביר שיעור עבודה ביד ריקה נגד סכין, לא בשביל שינסו את זה אלא במידה ובאאאאממממתתתת אין שום מצב אחר אולי זה יעבוד.

הדבר הראשון שאני עושה (בתקיפה של תוקף מסתער ממרחק 4-5 מטר, תקיפה לטווחים קצרים יותר העבודה שונה) זה לקחת את הבחור הכי גדול לתת לו סכין ולהגיד לו לרוץ, גם עם שכפ"צ אימונים הם מתרסקים על הריצפה 2 מטר אחורה אחרי בעיטה טובה* נכון.. :xyxthumbs:*למרכז גוף (ושימו לב לא לאשכים, ככה הוא יתקפל עם הגוף קדימה ואם היד ישרה הסכין בתוך הצוואר שלך, מה גם שלא בטוח תפגע).אע?! זו טעות שהרבה עושים.. לא משנה כמה התאמנת במה, אתה אמור לדעת את זה. ברגע שאתה בא לתקוף עם בעיטה- חשוב שזה יהיה לאשכים- כי הבחור כמו שהוא- מתקפל ל2 . תחשוב על זה... אתה נותן למישהו בעיטה לאשכים הבחור לא ישלח את כול היד ובדרך ידקור אותך- הוא יעשה תנועה קצרה עם המרפק אין באמת מצב שהוא יפגע בך.

תקפו אותכם ואתם מגיבים בצורה הכי נחושה והכי אגרסיבית שאתם יכולים.

משפט באמת אחרון - הדרך הכי טובה להימנע מדקירה היא להימנע מכל העימות, ובדרך כלל עם ערסים זה הכי קל.

פורסם

ברגע שמישהו מסתער עלייך עם סכין בתקיפה עילית ממרחק (וזה המצב היחידי שהבעיטה הזאת רלוונטית) אם תבעט לאשכים התגובה של הגוף להתקפל תעיף לו את הסכין לתוך הרגל שלך במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב לצוואר או לכיוון הלב, וזה מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים