פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר לא הסתבכתי עם השוק השחור וגם אם כן לא היה עוזר לי שחפ"צ..בכל מקרה זה ברור שאני מעדיף לא להסתבך עם אף אחד, אבל עדיין עם המצב היום של הדקירות יש מקומות שצריך להרגיש יותר בטוחאם יש לי הגנה טובה אז במקרה הכי גרוע אני יודע שלא דקרו אותי ואפשר לברוחהמצב באנגליה הרבה פחות חמור ממה שהולך בארץ, פשוט שם יש להם שכל והם לא צריכים לפחד/לוותר על מועדונים,בית ספר וכו..חוץ מזה שזה נראה די נוח (וזה לא יקר יחסית)
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים בד"כ דוקרים ברגלילדים קטנים בני 12-10 דוקרים ברגל כי הם חושבים שזה לא מסוכן, למרות שעובר שם עורק שמפמם 2 וחצי ליטר דם בדקה.בכול אופן בקטטה עם סכינים, תמיד הם ינסו לפגוע בחזה\בטן ויש תפסיכים שידקרו בצוואר דווקא.קיצר זה יכול לעזור, אבל לא לספק הגנה מלאה, בשביל 70 יורו זה שווה את זה, הגנה חלקית במחיר שפוי, עדיף על כלום לא?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים קודם צריך להוריד קצת את התפוצה של כלי נשק שעלולים להיות מסוכנים (לא, לא כיסאות), אחר כך נחשוב על ליבא את מגן הדקירות הזה לארץ.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים קרמי זה יותר מידי, יש שכפ'ץ קל שזה נגד רסיסים ודקירות והרבה הרבה יותר קל מקרמי
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר קרמי זה יותר מידי' date=' יש שכפ'ץ קל שזה נגד רסיסים ודקירות והרבה הרבה יותר קל מקרמי[/quote']לא הבנתי, אתה יכול לפרט?מה זה קרמי ומה זה שכפ"צ קל?[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 20:19:53קודם צריך להוריד קצת את התפוצה של כלי נשק שעלולים להיות מסוכנים (לא, לא כיסאות), אחר כך נחשוב על ליבא את מגן הדקירות הזה לארץ.תמיד אפשר לאלתר כלי נשק, בעיקר סכינים/נבוטים זה לא בעיהצריך להוציא חוק ששוטר תופס בן אדם עם סכין מחוץ לבית לא משנה לאיזה מטרה, במקום שיוריד לו את כל האצבעות בלי משפט בלי כלוםבשוויץ לא יאמינו כמה שקט פה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר ספר את זה לעבריינים שדקרו את בנדוד שלי ז"ל למוות.אתה רציני?ספר מה קרה
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים לא הבנתי, אתה יכול לפרט?מה זה קרמי ומה זה שכפ"צ קל?[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 20:19:53תמיד אפשר לאלתר כלי נשק, בעיקר סכינים/נבוטים זה לא בעיהצריך להוציא חוק ששוטר תופס בן אדם עם סכין מחוץ לבית לא משנה לאיזה מטרה, במקום שיוריד לו את כל האצבעות בלי משפט בלי כלוםבשוויץ לא יאמינו כמה שקט פהאחרי הכול אנחנו לא פרמיטיביים בימי הביינים-ואף אחד לא יוריד לך שום אצבע.לגבי חוק-קיים חוק שאוסר נשיאת סכין מעבר לגודל כלשהו ללא רשיון.ולא הבנתי לאן אתה מתכוון את השריון?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר אחרי הכול אנחנו לא פרמיטיביים בימי הביינים-ואף אחד לא יוריד לך שום אצבע.לגבי חוק-קיים חוק שאוסר נשיאת סכין מעבר לגודל כלשהו ללא רשיון.ולא הבנתי לאן אתה מתכוון את השריון?אף אחד לא יוריד לי שום אצבע גם ככה כי אין את החוק הזה וגם כי אני לא מסתובב עם סכיןאני אומר שצריך לעשות חוק כזה, אבל זה לא קשור לדיון אז נעזוב את זהוסכין/אולר בכל מקרה אסור לשאת בלי שום קשר לגודל שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.