עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת טובה בתקציב נמוך + מידע על זמינות דיו למדפסת

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל).

כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות.

העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?

פורסם

קאנון זולה,איכותית ,דיו זול

פורסם

כנ"ל לגבי Epson ואני דיי בטוח שהם מציגות ביצועים טובים יותר בתמורה לעלות.

יש לך ב323שקלים אצל הדובים את הStylusColor C42UX. כאן תוכל לצפות במפרט המוצר.

פורסם

לא הייתי רץ לקנות אפסון בגלל הראשי דיו המתייבשים כשהם בidle תקופה ממושכת (באפסון הדיו לא כולל ראש, שקבוע).

מה שכן, הייתי מחפש את הS300/200 של קאנון שמאפשרות להחליף גם את הראשים וגם את הדיו (או רק את הדיו).

פורסם

לא הייתי רץ לקנות אפסון בגלל הראשי דיו המתייבשים כשהם בidle תקופה ממושכת (באפסון הדיו לא כולל ראש, שקבוע).

מה שכן, הייתי מחפש את הS300/200 של קאנון שמאפשרות להחליף גם את הראשים וגם את הדיו (או רק את הדיו).

צודק. שכחתי לגבי הפרשה ההיא. :P

אבל אם הוא מדפיס הרבה, בקצב של כדף אחד בשבוע, אז זוהי הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

מה אתם אומרים על קאנון S-100?

HP 3325C?

אפסון C20UX?

ולקסמארק Z25?

האחרונה היא הכי זולה... דעתכם נדרשת.

פורסם

בלי לדבר הרבה, את Hewlet Packard אתה כבר יכול להוריד מהרשימה בשל המחירים של ראשי-הדיו. Epson- אם כבר 320שקל, אז למה את הC20 ולא את הC42? בכל אופן הביצועים דיי שוים, זה לא משנה. מידע אודות הS100 באתר הבית של Canon, לא מצאתי. מסתבר שזהו מוצר עתיק מידי. ולסיכום- אם אתה מדפיס בקצב של דף ויותר בשבוע, אז קח את הEpson, אך אם אתה מדפיס בתדירות נמוכה יותר, אז קח את הLexmark. מתברר שהיא מדפיסה טקסט ברמת חדות גבוהה. ככתוב באתר החברה.

פורסם

אני צריך מדפסת שתהיה שווה באיכותה ל-HP 695C, וזאת לקסמארק Z25 - היא אפילו טובה יותר בהרבה!

מה אתם אומרים? ללכת על לקסמארק?

פורסם

לי יש את ה3420 והיא עלתה לי 400 שקל, תשתמש בzap ותמצא במחיר דומה. היא לא רעה, יפה מאוד, אבל הדיו דיי יקר (גם ה"חיקוי" שאגב, נמכר בDMO -> תשובה לשאלה הקודמת שלך).

שווה לך להסתכל על הקאנון S200. שמעתי דיי הרבה דברים רעים על לקסמרק, והדיו שלהם לא זול.

פורסם

אכן. רק Canon.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים