פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים איזה אימיול אתם משתמשים?האימיול המקורי, די דפוק אצלי בחיפוש, נגיד אני מחפש תוכנה כלשהיא, זה נותן לי 4 אפשרויות דפוקות עם מלא מקורות.מחקתי את האימיול אז אין לי תמונת מסך.בקיצר איזה אימיול הכי מומלץ?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני כבר עזבתי את האימיול כי הוא עושה מה שבא לו ויש מלא זייופים אני משתמש בו רק לקבצים נדירים שאין שבביטורנט או בהרדות ישירות
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים 0.48a עובד אצלי היטב.אני עובד בעיקר עם UTORRENT שתמיד מוריד על 200KB לפחות, ולאימיול דברים עתיקים או שקשה להשיג בטורנט.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני עובד בעיקר עם UTORRENT שתמיד מוריד על 200KB לפחות, ולאימיול דברים עתיקים או שקשה להשיג בטורנט.צודק, הכי טוב.רק אני עם EMULE MORPH TX 0.48אגב, כלכך הרבה זמן יש את האמיול הזה, ועדיין תקועים עם מספור הגרסאות O.XXמתי יגיעו לגרסא 1??... מה, אין מקום לשיפורים רציניים בתוכנה הזאת?...
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים האימיול הרגיל.ובקשר לתוצאות עם המלא מקורות, לומדים לזהות ואותם ולהתעלם מהם.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים Xtreme Modwww.xtreme-mod.netאני משתמש בתוכנת האימיול הזאת גם, לדעתי היא הכי טובה. כל שבוע יוצא קובץ מידע DLL חדש שמעתיקים לספרייה של האימיול,וגם הגירסא של התוכנה מתעדכנת באופן תדיר. כך שאני נמנע מכל הפעמים שהאימיול נדפק ולא מוצא מקורות או לא מוצא שרתים.תקלות שהיו קורות לי לעיתים תכופות בגירסאות האימיול השונות לא קורות לי באימיול הזה, תמיד עובד כמו שצריך.הגעתי איתו למהירות 640KB לשנייה פעם אחת באופן קבוע (כמה קבצים שירדו מאוד מהר).
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים 0.47 adazzle modeכדי בכלל לעדכן לגרסה 0.48 ?גם אצלי יש תמדי קבצים מזוייפים בחיפוש..וגם הוא כל הזמן מתנתק מהשרת דונקי סרבר 2 ומתחבר לשרתים מעפניםגם לכם זה קורה ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים וואלה הכי פשוט הכי טוב בלי הרבה בלגן..(הכוונה לגירסא הרישמית)והכי טוב זה ביטורנט ביכלל אימיול זה ניהיה כמו קאזה של פעם שהייתה להיט עכשיו הביטורנט להיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.