פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ???ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אתה בטח מתכוון כבלאם אתה לוקח כבל מוכן של מדפסת אז אתה יש 2 אפשרויות לדעת איזה חוט שייך לאיזה חיבור1. לכל חוט יש צבע אחר ואז זה לא בעיה2. עם מכשיר מדידה
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר כן אני מתכוון לכבל (-:1- אבל אני לא רואה הרי איזה צבע יש בכל פין אז מה זה עוזר לי?????2-איזה מכשיר מדידה???
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אצלי אפשר היה לפרק את הפלסטיק על הקונקטור שנכנס למחשב של הכבל ככה שראיתי את הצבעיםאם אין לך אפשרות לראות ממש איזה חוט הולך לאיזה רגל אז אין ברירה אלה להשתמש במולטימטר
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר אה סבבה אני יקנה כבל מדפסת שרואים בו את הצבאים וזהו.........עכשיו עוד שאלה אין אפשרות לחבר את זה בשיטה אחרת חוץ מכבל מדפסת כי זה מסורבל שזה הולך לאחורה של המארז?
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אין אפשרות אחרתאפשר לקנות צג אחד שבא עם חיבור USB או COM אבל הוא יקר ולא תמצא כאלה בארץ וכמובן שהוא מגיע מוכן ואין בו בכלל עבודה עצמית. זה מוד מוכן
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אני ממליץ לך לא לעשות את זה עם כבל מוכן כי יש בו קרוב ל-25 חוטים אז הוא מאד עבהאתה סה"כ צריך משהו כמו 9 חוטים מתוכם ככה שעדיף לקנות קונקטור ולהכין את הכבל לבד
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר טוב סבבה אז אני יקנה כבל אם גידים צבעוניים ויעשה....אני רק צריך עוד כמה מדריכים אם מישהו יכול להביא לי קישורים?
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אף אחד מכם לא שם לב שכאשר פותחים את הפלאג ניתן לראות את מספרי הפינים לייד ההלחמות שלהם (יש להתייחס למספרים על הפלאג שמתחבר למחשב, מנסיון!)?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים מחבר טוב סבבה תודה רבה לכולם על העזרה!ביום ראשון אני ילך לחפש את החלקים ויתחיל במוד!אם מישהו מכיר עוד מאמרים או שיש עוד עצות שלא נאמרו כאן אני ישמח לקבל אותם......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.