פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מודאני מתלבט בין מארזי הרשת שלchiftecenermax antecמה אתם אומרים כדאי יותר
פורסם 2003 במרץ 122 שנים תמיד אתה יכול לקנות ספק 500w ב160 שקל שמתאים לשרתים ונראה לי דיי אמין לפחות עד שהיה לך כסף להחליף אותו אם בכלל תרצה להחליף דבר כזה אחר כך אני קניתי והוא ממש תותח
פורסם 2003 במרץ 122 שנים למה אתם סתם קופצים בראש? הבן-אדם לא בקש ספק עם המארז, אז כנראה שכבר יש לו אחד או שהוא פשוט לא רוצה.אם הוא היה מבקש ספק עם המארז, התשובה שלי הייתה אחרת לגמריי.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים בל-נא נשכח שבעוד 100שקלים זהו עולם אחר לגמריי של מארזים. ב700שקל הייתי לוקח את הLian-Li PC 7 או אם לא מתוכננים המון תוספות של מאווררים ועזרי קירור, אז את אחד הXaser-ים מבית ThermalTake. בלי קשר, אם לא מתוכננים המון מאווררים אז שיקח, בלי לחשוב הרבה, את הXaser2-5000. תתחדש, תהנה ובהצלחה.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מקושקש מדי לטעמי האישי..בכל מקרה ספק ג'נרי לא משנה כמה הוא חזק כל עוד מתוכנן OC הוא בכלל לא טוב
פורסם 2003 במרץ 122 שנים שלום!אני כרגע מזמין מחשב חדש...ולפי מיטב ידעתי אין לשום חנות בארץ את מארזי צ'יפטק מאלומניוםיש בעיה ביבוא שלהםאם מישהו מוצא חנות שמחזיקה אותם במלאי בבקשה אמרו לי איזה אבל בפרטי או באיי סי כי אין פירסום חינם...
פורסם 2003 במרץ 822 שנים היתתה צריך להוסיף לינק למארזים,לאלה שלא מכירים............................... ??? ??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.