עבור לתוכן

Emule עובד נורא לאט

Featured Replies

פורסם

שלום!

תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט...

מה עלי לעשות?

תודה רבה...

פורסם

אימיול כמו קזה בגירסאות החדשות, עובדת עם מערכת דירוג שנותנת עדיפות למהירות ההורדה למי שמשתף קבצים ברשת.

ככל שתשתף יותר קבצים תקבל דירוג יותר גבוה שיתן לך עדיפות במהירות ההורדת של קבצים וכן בזמן מינימלי של המתנה עד שתתבצע הורדה של קובץ.

מנסיון אני יכול להעיד על כך שבמשך הזמן, לאחר שתשתף כמות ניכרת של מידע ברשת תקבל דירוג ברמה שתוכל להוריד קבצים הרבה יותר מהר מכל תוכנה אחרת. וכשאני אומר לשתף אני מדבר על כמה גיגות כדי להעלות את רמת הדירוג שלך.

כשאתה מתחיל להשתמש בתוכנה אתה מתחיל מאפס לכן תאלץ להמתין הרבה בזמן שאחרים יורידו ממך.. עם הזמן היחס הורדה העלאה ישתנה לטובה ואז תוכל להנות מהתוכנה כמו עוד הרבה אנשים אחרים.

פורסם

השאלה היא האם הוא "זוכר" את הדירוג שלך.

הרי זה משתנה משרת לשרת.

יש לזה פתרון?

פורסם

שלום!

תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט...

מה עלי לעשות?

תודה רבה...

אולי יכול להיות שזו בעיה בהגדרות ? זה יכול להיות מאוד קריטי .

חוץ מזה אולי יש לו 56K והרי אתם יודעים ש-EDONKEY לא נועדה לבעלי אינטרנט איטי.

פורסם

הרי זה משתנה משרת לשרת.

יש לזה פתרון?

הוא לא.

הגרדיט שלך שמור בשתי מקומות בקובץ Clinets.met שלך

ובClinets.met שבמחשב של מי שהעלת לו.

ככה שכל אדם שאתה מתחבר אליו הוא בודק את הקבצים שלך ושלו בכדי לראות את הקרדיט בינכם, אם העלת לו יותר אז יש לך קרדיט טוב, ואז ההתמנה בתור תמשך הרבה פחות מלקוח שלא העלה לו.

השרתים באימיול פשוט מקשרים בינך בין קלינטים אחרים ובין שרתים אחרים באימיול.

פורסם

הקרדיט נועד כדי ש-Leechers לא יכולו לרמות את השיתוף ההוגן של התוכנה הזאת, הקרדיט נשמר בקובץ כל פעם שאתה מעלה או מוריד ממישהו זה נרשם בקרדיט, בוא נגיד שהעלת למשתמש קובץ מסוים ואם אתה "נתקל" בו ורוצה להוריד ממנו משהו אז הוא יתן לך העדפה על פני משתמשים אחרים, מומלץ לגבות את קבצי הקרדיט ופרטי המשתמש שלך הקבצים הם :

clients.met - קובץ הקרדיט.

preferences - הגדרות ה-eMule שלך.

userhash - אפשר להגיד שהקובץ הזה הוא תעודת זהות משלך והוא חיוני בשביל קובץ הקרדיט.

פורסם

אולי יכול להיות שזו בעיה בהגדרות ? זה יכול להיות מאוד קריטי .

חוץ מזה אולי יש לו 56K והרי אתם יודעים ש-EDONKEY לא נועדה לבעלי אינטרנט איטי.

נכון.ישנם כמה הגדרות חשובות שצריך להגדיר כדי שתהתוכנה תוריד מהר, כמו לשתף רוחב פס גבוה, ולהגדיל את מספר המקורות לכל קובץ. אבל גם אם מגדירים את כל זה נכון, אם מדובר בחיבור איטי אימיול שעובד בצורה של התחברות למספר גבוה של מקורות, לא יעבוד מהר כי במודם אי אפשר ליצור בו זמנית כל כך הרבה חיבורים במקבלים להרבה כתובות IP.

וזאת בנוסף למה שאמרתי על רמת הדירוג שקובעת עד כמה תוריד מהר.

הרי זה משתנה משרת לשרת.

כמו שכבר כתבו פה, התוכנה כן שומרת את הגדרות הדירוג שלך והיא שולחת אותם לשרת בכל התחברות לשרת. המספרים האלה נמצאים בקבצים של הגדרות התוכנה ובקבצים שנוצרים בכל הורדה חדשה של קובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים