עבור לתוכן

מסך של HAIER בגרושים

Featured Replies

פורסם

http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=61&p=39

עולה 900 ש"ח בשופרסל.

נשמע מגוחך למדי, ומה שנקרא, מי שקונה זול משלם ביוקר.

האינסטינקט הראשוני שלי היה להגיד לחבר שלי להתרחק מזה, אבל הוא התעקש וביקש ממני להשיג לו קצת מידע על זה.

למישהו יש מושג איך המסך הזה ?

אני יודע שHAIER חברה איכותית בכל הנוגע לפלאזמות שלהם, אבל המחיר הזה ועוד מ..שופרסל גורם לי לתהות.

פורסם

יש בחדר כושר אצלנו 2 טלויזיות הייר 42"

בסדר גמור לדעתי, תמורה טובה למחיר המצ'וקמק שלהם.

בתור מסך למחשב לא הייתי לוקח אותם.

יש לך אותו גודל ואותו מחיר של CMV\CHIMEI, גם חברה לא הכי מוכרת אבל אין ספק שעדיפה על הייר.

פורסם

רוב הסיכויים שהפאנל בתוך המסכים של האייר הוא של CMO/CMV.

כמובן שיש עוד הרבה דרכים להוריד את המחיר בדמות אלקטרוניקה פחות איכותית, פאנל מעודפי ייצור ישנים והשמטת כניסת DVI.

פורסם
  • מחבר

קיצר מה אתם אומרים ?

וVATOS LOCOS, מה הגובה, כמה אתה שוקל, וכמה אחוזי שומן ? :smile1:

פורסם

זה חדר כושר בבסיס, לא באמת באים לשם להתאמן, רק לברוח מעבודה...

פורסם
  • מחבר

gotcha

אז המסך הזה של HAYER משתלם או שעדיף להשקיע קצת יותר, או אם כבר בחרנו להתקבע על המחיר הזה, יש חלופה עדיפה ?

פורסם

תלוי לאיזה שימושים

אם זה סתם לילדה\ילד קטן שגולש באינטרנט או משחק סימס ודומיו, אין בעיה להשאר עם מסך כזה.

אם זה למשתמש קצת יותר רציני, הייתי משקיע יותר.

במחיר הזה אתה יכול להשיג מסכים אחרים, כמו שרשמתי קודם ה-CMV שקניתי לכמה אנשים שאני מכיר והם מרוצים מהם עד השמיים, כמובן הכל יחסי למחיר, אי אפשר לצפות שהוא יהיה ברמה של הדל 2007 אבל משתמש ממוצע גם לא ירגיש את החוסר איכות, האמת היא שאני עם CMV כרגע (221D) אחרי שעברתי כמה מסכים טובים (סמסונג\LG) ואני לא מרגיש הבדל רציני, גם לא במשחקים,

ככה שהכל תלוי במשתמש

אני בטוח שאם היית שם לבגירה CMV על השולחן הוא היה בועט אותך מהחלון ;D

בסופו של דבר ההמלצה הכי טובה שתוכל לקבל זה ללכת ולהסתכל בתצוגות של מסכים, לא לקנות חתול בשק, ובכל אופן להתמקד במותגים קצת יותר מוכרים מהייר.

פורסם

אני לא מכיר את אף אחד מהמסכים הללו.

מה שכן אם אני הייתי במצבך הייתי מתלבט בין ה"הרייר" ל"CHIMEI" וקרוב לוודאי שהייתי לוקח בסוף את הCHIMEI 946.

רק כדאי שתידע שמסכי 19'' רחבים הם בגובה מסכי 15'' רגילים.

פורסם
  • מחבר

הCHIMEI עדיף על הBENQ ?

פורסם

הCHIMEI עדיף על הBENQ ?

מראש, אל תסתמך על הדעה שלי כי אין לי מידע על המסכים האלו.

chimei היא יצרנית מסכים נטו בלי "שם מותג" (והיא גם יצרנית פאנלים כמדומני), מbenq הייתי מתרחק זוהי בעצם שם "מדבקה".

מה שגם chimei מתומחרות בארץ במחיר נמוך מאוד יחסית למסכים אחרים שזהים בתכונותיהם (אם אני לא טועה אתה מתכוון לקנות את המסך מKSP שלפי מה שאני יודע הם אלו שהרימו את הכפפה ומשווקים אותם בארץ).

פורסם

חלא'ס עם הציד מכשפות הזה

מסכי TN - הכל אותו חרא...

לך על CHIMEI ותהיה לי חולה

פורסם

חלא'ס עם הציד מכשפות הזה

מסכי TN - הכל אותו חרא...

לך על CHIMEI ותהיה לי חולה

בגדול אתה צודק ואני כאן מחלוצי האנטי-TN, וזה שTN הפאנל הנחות ביותר זה ידוע, אבל מה לעשות שלבנאדם אין תקציב למסך איכותי. אז מה הוא יקח? יש לך המלצות? כי אני לא רואה.

אם אתה חכם כל כך גדול בלבקר אולי תמליץ על מסך בתקציב? תמיד קל לדבר ולבקר, אבל קשה להמליץ ולהסביר.

ואם ניהיה יותר דייקנים, לא כל מסכי הTN אותו דבר, יש כאלו שיציגו לך מכלול גדול יותר של צבעים וכאלו שפחות, כאלו עם יחס ניגודית טובה יותר וכאלו שלא, כאלו עם ארגונומיה טובה יותר וכאלו שלא ועוד.

אז למה סתם להטעות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים