עבור לתוכן

לא רואה סרטים בברקו שמתחבר ללפטופ - בעיית תוכנה \ דרייבר?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?

פורסם

כרטיס מסך ודרייברים של ATI במקרה?

פורסם

נכנסים להגדרות של הכרטיס מסך, ומחליפים בין המסכים.

וידאו אתה לא תצליח לראות על שניהם באותו זמן, אלה אם כן תשתמש נגנים מיוחדים.

בכל מקרה, כנס להגדרות.

מסך אחד נקרא PRIMARY, והשני SECONDARY.

פשוט תחליף בינהם, שהנייד יהיה SECONDARY.

לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך, אז אני לא יכול להנחות אותך בצעדים, אבל יש את זה גם ב ATI וגם ב NVIDIA

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך ודרייברים של ATI במקרה?

בידיוק:)

לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך, אז אני לא יכול להנחות אותך בצעדים, אבל יש את זה גם ב ATI וגם ב NVIDIA

זה radeon 9700

פורסם

נכנסים להגדרות של הכרטיס מסך, ומחליפים בין המסכים.

וידאו אתה לא תצליח לראות על שניהם באותו זמן, אלה אם כן תשתמש נגנים מיוחדים.

בכל מקרה, כנס להגדרות.

מסך אחד נקרא PRIMARY, והשני SECONDARY.

פשוט תחליף בינהם, שהנייד יהיה SECONDARY.

קישקוש.

פותח הת'רד: מדובר בבעיות מעצבנות ויודועות בדרייברים של ATI, במיוחד בניידים.

אני נתקל בזה המון בעבודה.

פתרון:

1. תסיר את הדרייברים ותתקין את האחרונים ביותר מהאתר של ATI.

2. נסה שוב להקרין.

3. במידה וזה לא מצליח כנס ללוח הבקרה - הגדרות תצוגה - בלשונית של כרטיס הסך צריכה להיות אפשרות "מתקדם" ואז בחר בלשונית "תצוגות".

4. יופיעו לך כל המסכים במין אייקונים גדולים כאלה עם סמילים כחולים מעל כל אחד (עיגול וריבוע כזה)

5. תבחר עיגול גם באיקון של המסך וגם באייקון של המסך - לפעמים זה עושה בעיות אבל תשחק עם זה.

6. תאשר ותתחיל להקרין מחדש - אמור לעבוד.

7. תקלל את ATI על הדרייברים הכי דפוקים בעולם.

פורסם

קישקוש.

אם אתה אומר קשקוש כנראה שיש דברים שאתה לא יודע.

כי זה מה שקורה כשעושים מצב CLONE, הייתי מחפש לך הודעה שלמישהו הייתה בעיה שהוא לא רואה וידאו, ועזרתי לו לסדר את זה פשוט מאוד ע"י הפיכת המסך שלו ל PRIMARY. (ההגרות במסך שלו היו על CLONE והמסך מחשב היה SECONDARY.)

אז אל תגיד קשקוש על דברים שאנשים מציעים פה, אתה יכול לחלוק על זה בכיף, אבל אל תגיד קשקוש כי יכול להיות שאתה טועה ואתה סתם תעמיד את עצמך במצב לא נעים, ובגלל התגובה שלך יכול להיות שפותח הת'רד לא ינסה אפילו את מה שהצעתי, ויכול מאוד להיות שזה יעזור לו.

אז שמור את ההערות שלך לעצמך, לטובת כולנו.

הוא יצליח לראות וידאו בשני המסכים (או מקרן, זה לא משנה) רק בעזרת OVERLAY

פורסם

רגע, עכשיו אתה אומר שהוא כן יוכל בעזרת OVERLAY, ואין צורך להשתמש בנגנים מיוחדים? החלטת לשנות את דעתך? אחלה.

ואם זה לא הופנם - כשאני אומר "קשקוש" על מה שכתבת, אני חולק עלייך - מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

פורסם

רגע, עכשיו אתה אומר שהוא כן יוכל בעזרת OVERLAY, ואין צורך להשתמש בנגנים מיוחדים? החלטת לשנות את דעתך? אחלה.

ואם זה לא הופנם - כשאני אומר "קשקוש" על מה שכתבת, אני חולק עלייך - מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

סבבה, ולא, אני לא סותר את עצמי. כשעכשיו אמרתי OVERLAY הכוונה היא לתוכנה שתומכות בתצוגת וידאו כזו שיש שם את האופציה להפעיל את זה.

אם אני לא טועה אפשר ב BSPLAYER.

את הקטע שלא רואים וידאו באחד המסכים, אני מכיר מקרוב גם מכרטיסים של ATI, וגם NVIDIA.

בשניהם הבעיה מסתדרת אם מגדירים את המסך שרוצים לראות בו את הוידאו כ PRIMARY

בכל זאת, כשאתה אומר קשקוש זה נשמע כאילו אתה מזלזל בתגובה שלי ושזה בכלל לא קשור.

תאמין לי שאני לא באתי לפה להגיב סתם ולהעלות את מספר ההודעות שיש לי בצד ימין, ואני יושב פה ומנסה לעזור למישהו, ואתה מזלזל בזה.

פורסם

אני לא מזלזל בזה - זה פשוט לא מעניין אותי.

הפתרון שאתה מציע (שאין לי מושג אם הוא עובד או לא) אינו ממש רלוונטי לבעיה שבגללה נפתח הת'רד הזה. שים לב שהניחוש המושכל שעשיתי קלע בול - מה שאומר שכנראה יש לי מושג במה מדובר.

בכל מקרה - אני ממש לא רוצה להוריד את רמת הפורום ולהתחיל להתנצח בעניין הזה. נקווה שעזרנו לפותח הת'רד ונסתפק בזה.

שבת שלום בכל מקרה.

פורסם

אני לא מזלזל בזה - זה פשוט לא מעניין אותי.

הפתרון שאתה מציע (שאין לי מושג אם הוא עובד או לא) אינו ממש רלוונטי לבעיה שבגללה נפתח הת'רד הזה. שים לב שהניחוש המושכל שעשיתי קלע בול - מה שאומר שכנראה יש לי מושג במה מדובר.

בכל מקרה - אני ממש לא רוצה להוריד את רמת הפורום ולהתחיל להתנצח בעניין הזה. נקווה שעזרנו לפותח הת'רד ונסתפק בזה.

שבת שלום בכל מקרה.

גם אני לא באתי בשביל להתנצח פה, אני לא חולק על העצה שלך, אין לי בעיה שתחלוק על העצה שלי, ואם העצה שלך תפתור לבחור את הבעיה, אז אדרבא, כי ככה גם אני אלמד משהו חדש. לא באתי להתחרות פה באף אחד. בסך הכל הייתה לי בעיה עם המילה הקטנה שאמרת (קשקוש). אז שוב, סבבה, אם אתה משתמש במילה קשקוש כשאתה רוצה להגיד למישהו שאתה חולק על הדעה שלו, אז סבבה, אין פה מקום לויכוח הזה ביננו, לשנינו יש כוונות טובות בסופו של דבר.

-----

יאללה סטלן, יש התקדמות?

פורסם

הפתרון- ניגון סרטים לא עובד במצב clone. יש לעבור למצב extended desktop

פורסם

הפתרון- ניגון סרטים לא עובד במצב clone. יש לעבור למצב extended desktop

הוא עובד, אבל רק במסך ה PRIMARY, ואני אומר את זה מנסיון כי ככה אני רואה סרטים עד היום במצב CLONE. רואים רק במסך אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים