פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים רק אני לא מבין פה את אלה שמריצים את הXP HOME, זה לא משהו, אם יש את הPRO למה להריץ HOME???כי הוא יותר זול...וגם יש הרבה משתמשים שלא זקוקים לכל אפשרויות הניהול של PRO....
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים רק אני לא מבין פה את אלה שמריצים את הXP HOME, זה לא משהו, אם יש את הPRO למה להריץ HOME???כי הוא יותר זול...וגם יש הרבה משתמשים שלא זקוקים לכל אפשרויות הניהול של PRO....טוב... טם מישהו פה עוד קונה..
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים הערה קטנה:למה יש בסקר גרסת Windows שלא קיימת במציאות (2000 Home)?כי לא היה מספיק מקום.
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים הערה קטנה:למה יש בסקר גרסת Windows שלא קיימת במציאות (2000 Home)?כי לא היה מספיק מקום.מה הקשר?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים מישהו פה פרנואיד... : למה פרנואיד, חסרות ידיעות בנושא? ;D ... וחוץ מזה , זו לא הסיבה העיקרית, אלא היציבות.. ועוד רשימה קטנה של חסרונות (מבחינתי לפחות) : XP מלאה חורי אבטחה, צבעונית כאילו בנו אותה לילד בן 3, כבדה יותר (תעיף מבט במפרט) ול WIN2K יש פחות בעיות תאימות. בנוסף יש לי את WIN98SE בעיקר ליישומים שלא אוהבים את הCORE של NT, וסתם לכל מקרה.. (ותאמינו לי שיצא לי להשתמש בה). בנוגע לגרסה המומצאת הזו של Windows 2000 Home, נראה לי שהבחור פשוט התבלבל וצריך למחוק אותה... :smoke:
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים הוא שאל למה לא שמתי את HOME 2000 אמרתי כי לא היה מספיק אפשרויות מה לא מובן?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים הוא שאל למה לא שמתי את HOME 2000 אמרתי כי לא היה מספיק אפשרויות מה לא מובן?לא... הוא שאל למה שמת מערכת הפעלה שלא קיימת כמו 2K Home.
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים as far as my wisdom could tell me win 98 se is the fastest and the supiriour for games
פורסם 2003 במרץ 122 שנים הוא שאל למה לא שמתי את HOME 2000 אמרתי כי לא היה מספיק אפשרויות מה לא מובן?למישהו פה יש בעיות בהבנת הנקרא...
פורסם 2003 במרץ 122 שנים WinXP Pro - Main Win98SE - Backup למקרה שה-XP לא יעבוד או משהו, תמיד יש מע' הפעלה לגיבוי. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.