עבור לתוכן

ראיתם למה האתר של גיימר נהפך? The Horror...!

Featured Replies

פורסם

גיימר נרכש על ידי Esc, הם לא ספונסור שלו ולא שום דבר אחר חוץ מהבעלים...

• תגובות 55
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שידוע לי גיימר הפך בחסות ESC,

ובתמורה הביאו להם שרתים מהירים יותר.

וזה היתרון פה.

העיצוב באמת גועל נפש

פורסם

OMG OMG GAY DESIGN OMG OMG !!!

:AR15: :bash: :AR15: :bash: :AR15: :bash:

פורסם

the site looks like victoria's secret...

לפחות הוא יותר מהיר מהישן.

פורסם

גיימר נרכש על ידי Esc, הם לא ספונסור שלו ולא שום דבר אחר חוץ מהבעלים...

ציטוט מהחדשה בויגימס:

בתחילת השבוע הקרוב יהפוך אתר "גיימר", מאתרי המשחקים המובילים בארץ, לאחד מאתרי החסות של רשת Esc. המשמעות המיידית - עיצובו של האתר ישתנה במידה רבה ויציג את הצבעים האופייניים של ESC, וכן את הבובות-מפלצות שמופיעות במסע הפרסום של המותג החדש.
מקורות בתעשייה מוסרים שפלאפון הסכימה לשלם לאתר גיימר כ- 100,000 דולר (קצת פחות מחצי מיליון שקל), ובתמורה ישנה האתר את פניו ואת עיצובו ויהפוך לחלק מאתרי ESC המיועדים לצעירים.

אני אישיתי חושב שדפקו את האתר, איזה גיימר עצבני יסכים להכנס לאתר כזה או להיות חלק מהקהילה שם?

ועכשיו שאלה לי אליכם: האם לא הייתם מעדיפים לשלם 20 שקל בחודש (או כל סכום סמלי אחר) ולהנות מאתר שמספק יותר תכנים מגיימר אבל בלי פרסומות בכל חור ובלי קמפיין אגרסיבי (כמו שקורה עכשיו) או שהייתם מעדיפים להנות מאתר בחינם אבל שיהיה כמו שגיימר עכשיו - כל סנטימור יש פרסומת והאתר עצמו הוא קמפיין אחד גדול?

פורסם

ועכשיו שאלה לי אליכם: האם לא הייתם מעדיפים לשלם 20 שקל בחודש (או כל סכום סמלי אחר) ולהנות מאתר שמספק יותר תכנים מגיימר אבל בלי פרסומות בכל חור ובלי קמפיין אגרסיבי (כמו שקורה עכשיו) או שהייתם מעדיפים להנות מאתר בחינם אבל שיהיה כמו שגיימר עכשיו - כל סנטימור יש פרסומת והאתר עצמו הוא קמפיין אחד גדול?

20 שקל לאתר איכותי.

פורסם

Vgames הוא אתר איכותי.

פורסם

Vgames הוא אתר איכותי.

הבעיה שהוא עולה כסף.

חוץ מזה, אני לא מחשיב את עצמי כגיימר, אולי מיני גיימר ומטה.

לפעמים אני רוצה אבל להתעדכן במשחקים חדשים, ובעברית!

לא נשארו לי ממש אתרים לעשות את זה בהם, להכנס לגיימר אני לא ממש רוצה אחרי מה שהם עשו, VGames עולה כסף... אין לי מה לעשות.

פורסם

סעמק, מה אתם בוכים פה על העיצוב. אנשים תתחילו להבין בשביל להתקיים היום בעולם(ובפרט להעלות אתר איכותי ביותר לאינטרנט, חייבים להתמסחר).

אין ברירה, הכל הופך להיות ממוסחר כיוון שאין דרך אחרת לשרוד.

לא טוב לכם, אל תיכנסו לאתר, בסך הכל הם עושים הכל לטובת הגולשים, ואם צריך להתמסחר, אז גם מתמסחרים, אין ברירה.

כל הוגלשים של האתר הזה יגידו תודה על השידרוג וזהו. ואם לא טוב לכם, אל תיכנסו לאתר.

פורסם

אין לי בעיה עם ההשתלטות של Esc על גיימר, יש לי בעיה עם הצבע האדום הוורדרד הזה.

העיצוב עצמו בסדר פחות או יותר.

פורסם

העיצוב, פחות או יותר בסדר, אבל הצבעים פשוט זוועה! וגם העובדה שכל סנטימטר יש לך פרסומת של ESC, ואם אתה בטעות לוחץ על זה אז אתה ישר נכנס לאתר שלהם, לא תורמת להנאת הגלישה... ::)

פורסם

אני לא חושב שהעיצוב עד כדי כך גרוע. כל האתרים באינטרנט הם או שחור או לבן. קצת גיוון לא יזיק. אמנם הצבעים בגיימר קצת קיצוניים אבל הם חיים ומעניינים.

פורסם

אני לא חושב שהעיצוב עד כדי כך גרוע. כל האתרים באינטרנט הם או שחור או לבן. קצת גיוון לא יזיק. אמנם הצבעים בגיימר קצת קיצוניים אבל הם חיים ומעניינים.

יופי שהצבעיים חיים, אבל לי הם גורמים לרצות למות!

פורסם

יופי שהצבעיים חיים, אבל לי הם גורמים לרצות למות!

או לשרוף את סניף פלאפון הקרוב לבית :P

פורסם

דווקא הצבעים מעניינים, הורוד הזה עדיף על השחור שהיה לפניו, זה עיצוב שמח כזה.

אני דווקא אהבתי את השינוי של העיצוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים