פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים על הקופסא צריך להיות רשום קוד מסוים, לכל stepping מהשניים קיים קוד מעט שונה (קוד לכל סוג stepping).אני חושב שתוכל לבדוק זאת גם בעזרת תוכנה כמו CPU-Z.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים על הקופסה יש קוד ארוך של מספרים עם סיומת של אותיותאם הסיומת זה SL9UM זה B3 steppingאם הסיומת היא SLACR זה G0 steppingהנה תמונה של G0 stepping[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר על הקופסה יש קוד ארוך של מספרים עם סיומת של אותיותאם הסיומת זה SL9UM זה B3 steppingאם הסיומת היא SLACR זה G0 steppingהנה תמונה של G0 steppingאהה שיט יש לי SL9UMלא נורא העיקר שזה Q6600אבל מוזר מאוד,בתמונה שהראת תאריך האריזה ישן יותר משלי ב 5 ימים...אהה לא משנהתודה רבה לך,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.