פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZאלו האותיות שלא עובדות כששני השיפטים לחוציםמקלדת של לוג'יטק
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים te uic rwn jued ver te lay dgלוגיטק מקלדת מדיה אבל מי לעזזל רושם ככה בכלל ?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים עלינו פה על קונספירציה בסדר גודל בין לאומי :s05:אה ואצלי כמו אצלך מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מקלדת ג'נרית בת 6 שנים של Orange ??? HE QUIC BROWN OX UMPE OVER HE Z OG הלך על ה-LAZY... ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ גם backspace tab | : } { לא עובדים. כל הספרות עובדות. עם שני ה-altים H לא עובד. אין לי כוח לבדוק את כל האותיות בעבר, במשחקים שהיו מיועדים לשני אנשים (ולפעמים שלושה) במקביל על אותה מקלדת, היו תוכנות שבדקו את העניין הזה - היית לוחץ על כמה מקשים במקביל ועל המסך היית רואה איזה אותיות התקבלו, וכך היה אפשר לבחור צירופים שבהם השחקנים לא יחסמו אחד את השני.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים דיייייייייייייייייייייייייייייייי :bash: :kopfpatsch: :screwy: :'( :'( :'( :'( :'( איזה משועממים תפסיקו כברררר :bash: :s07: לכו תביאו ביד או משהו פור גוד סאיק ה' ישמור אותנו מצרות... 1. איך לעזאזל הגעתם לזה. 2. מה אכפת לכם 3. למה שלמישהו יהיה אכפת אילו אותיות עובדות אצלכם ואילו אותיות עובדות אצל האחר. 4. בטח אם היה מישהו שזה לא תקף אצלו - הוא היה קופץ משמחה ורושם "יאייי אצלי אין את הבאג אני רולס אני מלךךך וכולם נובים" תעשו לי טובההההה ולכו לישון או משהו... אני ממש מצטער אם פגעתי במישהו אבל זה עבר כל גבול... זה ממש לא אישי!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים תנסו להחזיק את שני מקשי השיפט ולרשום THE QUICK BROWN FOX JUMPED OVER THE LAZY DOG ידעתי שהטקסט נראה לי מוכר, זה טקסט ההדגמה לפונטים של MATLAB.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים תנסו להחזיק את שני מקשי השיפט ולרשוםTHE QUICK BROWN FOX JUMPED OVER THE LAZY DOGמשום מה חלק מהאותיות לא נקלטות.אצלי זה TE UIC RWN JUED VER TE LAY DGמקלדת אינטרנט זולה של מיקרוסופט.בואו נעשה סקר מקלדות ונבדוק אם יש מקלדות בלי הבאג הזהTE UIC RWN JUED VER TE LAY DGמקלדת אלחוטית של לוג'יטק, דגם LX700.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.