פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מישהו יודע האם הוא גם מאיר?????כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!!2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו???3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון???תודה!!
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים יש למאוורר הזה 2 גרסאות:1. מאוורר רגיל2. מאוורר עם תוספת שקופה כזאת (הלינק שהבאת) שמכילה אורות שמראים אם ההארדיסק פועל או לא.תוספת נחמדה אבל לא הכי הכרחית.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר הקטע שהוא גם מאוורר טוב, גם יפה מבחוץ,מאיר ועוד כשההארד דיסק פועל!!!אני בטח אקנה אותו.... אבל בטח קשה לחבר אותו ,לא???? איך מחברים אותו גם להארד דיסק???
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים יש TT Smart fan 2 ויש TT Smart fan 2 with cool modeזה אותו מאורר בדיוק רק שזה עם ה-cool mode מגיע עם הדבר הזה שמאיראפשר לעשות שכל 4 הנורות ידלקו יחד או לחבר את הנורודת האדומות ללוח אם לחיבור שמתים ללד הקדמי שמראה את הפעילות של ההרדיסק
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים זה לא ממש קשה לחבר אותו רק שכשהוא מראה את המצב של ההרדיסק הנורה בקידמת המארז שמראה את הפעילות לא תפעלואל תנסה אפילו לחבר את שניהם יחד אתה תהרוס את הלוח אם
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר תודה!!!, עזרת לי!!! אבל אם אני רוצה כמו שאמרת ,לחבר את המאוורר, אבל שכל הנורות ידלקו יחד ולא כאשר ההארד דיסק פועל... אז לאיפה צריך לחבר אותו בדיוק???? רק לספק כדי שיפעל ...? ואז המאוורר והנורות רק פועלים??
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אם אתה רוצה שכל הנורות יפעלו יחד אתה פשוט מחבר אותו ישירות לספק עם הכבלים שמגיעים איתוממש פשוט
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים מחבר אין בעיה לחבר את המאוורר הזה לחלון במארז שלי,נכון??? זה תלוי במשהו??? יש לי מארז של tsunami 350wats.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.