פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושהמבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2אבל מה למעשה ה-Nforce יעזור לי???תודה מראש
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים הלוח.. יחסוך לך כרטיס רשת. יחסוך לך כרטיס קול. יהווה את טכנולוגית הDual-DDR אשר תביא לשיפור בביצועים.עומד בבאסים ומהירויות גבוהות יותר ובהחלט פוטנציאליסט טוב יותר לOverclock.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים כל לוח יכול לחסוך לו את הכרטיס קול והרשת בגלל שכמעט בכל לוח יש היום בקר קול ורשת מובנים.היתרון הכי גדול של ה-Nforce2 הוא הביצועים, הוא מציג ביצועים שלפעמים אפילו מסתכמיםב-17% יותר מלוחות מבוססים על הצ'יפסט VIA Apollo KT400, עם אתה לוקח את הלוחEPOX 8RDA+ מבוסס Nforce2 אתה מקבל בקר רשת וקול מובנים ומקבל לוח מצוייןל-Oc {בעצם הוא הלוח הכי טוב לאוברקלוק למעבדי AMD}.אני חייב לציין את הבקר קול המובנה בלוחות ה-Nforce2 שהוא פשוט מצויין, יצא לי לשמועאותו אצל דוד שלי שקנה מחשב והוא יותר טוב מכמה כרטיסי קול PCi שאני מכיר,מי שקונה לוח מבוסס Nforce2 לא צריך לקנות סתם עוד כרטיס קול הכרטיס קול המובנההוא ברמה גבוהה ביותר, וזה טוב ל-OC, כי לפעמים כרטיסים מפריעים לאוברקלוקינגוכאן לא צריך להשים כרטיס ואז אין מה שיפריע ועדיין נהנים מביצועים מאוד גבוהים.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים בבקשה, מה שאר המפרט שאתה רוצה לקנות? מיועד ל-OC? אם כן איזה קירור אתה שם על המעבד?
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים כל לוח יכול לחסוך לו את הכרטיס קול והרשת בגלל שכמעט בכל לוח יש היום בקר קול ורשת מובנים.היתרון הכי גדול של ה-Nforce2 הוא הביצועים, הוא מציג ביצועים שלפעמים אפילו מסתכמיםב-17% יותר מלוחות מבוססים על הצ'יפסט VIA Apollo KT400, עם אתה לוקח את הלוחEPOX 8RDA+ מבוסס Nforce2 אתה מקבל בקר רשת וקול מובנים ומקבל לוח מצוייןל-Oc {בעצם הוא הלוח הכי טוב לאוברקלוק למעבדי AMD}.הלוח.. יחסוך לך כרטיס רשת. יחסוך לך כרטיס קול. יהווה את טכנולוגית הDual-DDR אשר תביא לשיפור בביצועים.עומד בבאסים ומהירויות גבוהות יותר ובהחלט פוטנציאליסט טוב יותר לOverclock.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.