עבור לתוכן

iAudio X5L - הMP3 הטוב ביותר בתקציב של 1300 שקל?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית..

יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי?

בתודה מראש

פורסם

Creative ZVM vision M 30 GB

מכשיר מעולה ועונה על כל דרישותך !

פורסם
  • מחבר

רגע, איפה ה-ZVM יותר טוב מה-X5L?

פורסם

הרבה יותר עדיף לקנות היום את ה iAudio D2. הוא מגיע עם 4 גיגה פנימי בבערך 950 ש"ח ויש לו חריץ לכרטיסי SD. אתה יכול להוסיף עד 8 גיגה בכרטיס אחד.

אומנם בתקציב שלך זה יצא רק 12 גיגה. אבל תוכל לקנות כרטיס נוסף בעתיד והיו לך 20 גיגה.

היתרונות הם רבים: מסך גדול פי שתיים ואיכותי פי כמה, קל יותר מפי שתיים, זמן סוללה ארוך יותר, שריד יותר (פלאש), כולל יציאת TV-out.

וזה בלי לכלול יתרונות כמו תוכנה טובה יותר, ממשק נוח יותר, תמיכה במשחקי פלאש, העובדה שהמכשיר עוד חדש ומעדכנים אותו כל הזמן...

ויש לי דרך אגב iAudio X5l... 30 גיגה, כבר יותר משנה וחצי. ואם הייתי קונה עכשיו מכשיר בתקציב שלך. לא הייתי קונה עוד X5l.

שלא תטעה - המכשיר הוא מצויין ואני מאוד מורצה מהקניה שלי - אבל היום היתרונות של ה D2 הייתי מתפשר על לקחת פחות מוזיקה איתי.

פורסם

ה D2 הוא גם פיזית יותר קטן לא?

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

הX5 נהדר אבל אני כבר לא יכול להמליץ עליו בלב שלם.

תקנה אותו רק אם אתה מוכן לקחת את הסיכון שכבר קשה למצוא לו "חלקי חילוף"...

הארדיסקים חדשים מיוצרים עם ממשק ZIF שלא מתאים, סוללות חייבים לקנות של מכשיר סלולרי כלשהו (ז'תומרת שקיבולת יחסית קטנה) ולהלחים חיבור לבד וכו'.

אני בעצמי כנראה אקנה את הiaudio 7 16GB/D2 8GB כשהם יצאו.

פורסם

אבל זה תקף רק אם אתה אוהב לשחק עם המכשיר שזה אומר לפתוח אותו להתעלל בחיבור של האוזניות ועוד כל מני דברים

למשתמש רגיל לא נראה לי זה אמור להפריע

בכל מקרהף גם אני ממליץ על D2 או משהו כי זה פשוט יותר עמיד ויותר טוב

פורסם

כמו שאמרתי לך...

זה התחיל לפני שפתחתי את המכשיר, פשוט חשבתי שאלו האוזניות.

פורסם
  • מחבר

אין לD2 מספיק מקום, אלך על הZVM וזהו'=]

פורסם

אהלן

אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית..

יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי?

בתודה מראש

אם גם לראות סרטים באיכות טובה אתה רוצה , אזי תצטרך להוסיף עוד 200 ולקחת את

ה-404 של archos

ממליץ מנסיון אישי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים