עבור לתוכן

טמפרטורות לא הגיוניות..... תמונה בפנים ....

Featured Replies

פורסם

קודם כל - אין לי כותרת יותר עניינית מזאת X_X אם למישהו יש הצעה שיתן אני אערוך ::)

בכל מקרה,

יש לי מעבד כפול ליבה מסדרת הConroe. לוח אם של ג'יגה בייט מסדרת הDS 965P. וכרטיס מסך של ספייר, X1950XTX.

אני מקבל קריאת טמפרטורות שהיא לא הגיונית..

אה, ואין שום אוברקלוק לכרטיס המסך, או למעבד, או לבאס, בעצם - אין אוברקלוק..... יתרה על כך הזכרונות שלי משוחררים ל5-5-5-18 במקום 4-4-4-12 והם גם לא באוברקלוק. ככה ששום דבר פה לא לחוץ עד הקצה.

הנה הקריאת טמפרטורות שאני מקבל:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניקית את המחשב לאחרונה?(זה אמור לעזור)

פורסם

נראה כמו בעיה של סירקולציה תנסה לעבוד ללך דלת צד ותראה אם יש שיפור

ובכל מקרה הטמפ' לא חריגות בכלל כך שזה לא כל כך עקרוני במנוחה השאלה לאילו טמפ' אתה מגיע במאמץ?

פורסם

תנסה באמת לפרק ולנקות, לראות אולי יש לך פחות מדי או יותר מדי משחה תרמית על המעבד.

תנסה כמו שאמר לך פה ללא דלת צד, יכול להיות שאין לך סירקולציית אוויר טובה

אוריה

פורסם

אגב, למה שחררת את התיזמונים של הזכרונות? לא חבל?

ותן יותר פירוט, מה סוג המעבד הספציפי, איזה קירור יושב עליו.

פורסם
  • מחבר

כולכם פספסתם את העיקרון אה?

זה לא הטמפ' הגבוהות, יש לי אחלה סירקולציה וכו', הכל נקי מאבק .... אבל לא שמתם לב לעובדה שהתוכנה מראה 38 מעלות בCPU ו50 מעלות בCORE1\2..... איך זה הגיוני.. הCPU זה הCORE1\2 משולב... [הממוצע של השניים] אז איך הממוצע יוצא 38?.....

מלבד זה שהכרטיס מסך ללא רבב של אבק, ויש על הPCB שלו [מלמעלה] מאורר 120מ"מ שמעיף אוויר על הPCB שלו ומצנן אותו יופי.....

לגבי הזכרונות - עזבו לא עכשיו. זה לא ת'רד על התזמונים של הזכרונות שלי.

אז למישהו יש השערה מה הולך פה? מה הטמפ' האמיתית של המעבד שלי? ולמה הכרטיס מסך כל כך חם?

הקירורים הם הROCKET של ג'יגה בייט [לא משהו אמנם אבל עושה את העבודה בעזרת הMX1 של פיקה ;) ] והקירור שATI השתמשו בו לסדרת הX1950XTX [זה שמבוסס על הICEQ3 שהוא דיי טוב לדעתי, משחה טרמית שהגיעה עם הכרטיס אני לא אוהב לפתוח קירורים של כרטיסי מסך]...

תודה לעוזרים.

פורסם

הגיוני מאוד שטמפ' הליבה (CORE0 וCORE1) יהיו יותר גבוהות מהטמפ' של הCPU. כל אחד זה מדידה של רכיב אחר במעבד.

אם אני לא טועה הCPU מראה את הטמפ' של הIHS, ואליו הCORE מציין את הDIODE.

אבל בכל זאת הטפ' עדיין גבוהות מדי, מה סוג המעבד? וניקית את הקירור של הכרטיס מסך?

פורסם

לא כזה חריג הE6600 שלי עובד ב22 והליבות ב 30 \ 29

תמיד היה הפרש

פורסם

באיזו תוכנה אתה משתמש לניטור הטמפ'?, והאם אתה משתמש בכמה תוכנות או מסתמך רק על אחת?

כי משהו פה מזייף, אם אתה אומר שיש לך קירור כמו שצריך ללא אבק עם סירקולציה טובה אז אין סיבה שהוא יעבוד בצורה חמה כ"כ.

תנסה אולי בכמה תוכנות.

מקווה שזה יעזור

אוריה

פורסם

אולי המחשב עצמו ממוקם במקום ללא אוויר...

פורסם
  • מחבר
[TY][ link=topic=281597.msg2476932#msg2476932 date=1187180442]

הגיוני מאוד שטמפ' הליבה (CORE0 וCORE1) יהיו יותר גבוהות מהטמפ' של הCPU. כל אחד זה מדידה של רכיב אחר במעבד.

אם אני לא טועה הCPU מראה את הטמפ' של הIHS, ואליו הCORE מציין את הDIODE.

אבל בכל זאת הטפ' עדיין גבוהות מדי, מה סוג המעבד? וניקית את הקירור של הכרטיס מסך?

6400

הכרטיס מסך נקי ללא רבב.

בכל מקרה, הכרטיס מסך בעומס מלא עובד על 80 מעלות..... שזה מוזר. אבל לא משנה.....

כי אני חיי ב...חדר עם ואקום ? לא...... לא רק שיש אוויר המארז פתוח ומזגן מעיף עליו אוויר [לא בצורה מרוכזת אבל כיוון זריקת האוויר של המזגן הוא מול המארז שלי.]

פורסם

עשית אולי מה שאמרתי?, אולי יש בעיה בניטור?, אתה מסתמך על תוכנה אחת או כמה?

פורסם

תבדוק בTAT או בCORE TEMP ותחזור עם תמונות מאחת מאלו...לבדיקת מעבדי C2D משתמשים רק בתוכנות האלו....אוורסט שאתה מישתמש בה לפי מה שאני רואה ידועה בזיוף ובזליגה לפעמים למעלה לפעמים למטה....תבדוק שם ותחזור..תצלם או שתרשום כמה יצא לך בTAT זה הכי מדוייק שיכול ליהיות...יש ניראה לי במדור הורדות באתר פה

פורסם

תבדוק את המאוורר של הכרטיס מסך.

כן, קירור מקורי - וכן הכרטיס מסך נקי עכשיו, אבל אולי היה אבק בעבר - והמאוורר נסתם וכבר לא מסתובב?

או בקושי מסתובב?

תבדוק את הנושא.

פורסם
  • מחבר

איש, כשאני אומר נקי זה וודאי ;) . המאוורר זז בצורה חלקה כמו שהוא זז ביום הראשון שלו במחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים