עבור לתוכן

לוקח למסך שלי (LG L204WT) איזה 5 שניות להידלק, איך פותרים את זה?

Featured Replies

פורסם

זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו.

לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה?

תודה.

כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.

פורסם

בכל מסך LCD שראיתי עד היום זה ככה.

למה אתה מכבה אותו בכלל?

פורסם

ככה זה אמור להיות.... במיוחד אצל LG יש זמנים קצת ארוכים... אבל זה ממש לא קריטי

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודעתי שזה ככה. כשאני הולך לישון למשל אז אני מפעיל איזה 10 או לפעמים יותר הורדות ארוכות אז אני מכבה (זה במילא מתכבה אחרי 10 דקות אבל בכל זאת) כי אז אני אסתכל על זה כל הזמן או אותו דבר כשאני יוצא ומפעיל הורדות אז אני מכבה ולפעמים כשאני בבית ולא מכבה את הסמך אז הוא מתכבה אחרי 10 דקות אז כשאני בא למחשב אז אני מחכה את ה 5-6 שניות האלה.

במסך הקודם שהיה לי לפני חצי שנה בערך (19" Chi-Mei) זה לא היה ככה ולא שמעתי\ראיתי מסכי LCD אחרים שלוקח להם זמן להידלק, בכל מקרה תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים