עבור לתוכן

שאלה| מארז למודינג

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על מארז בסביבות 350 שקל מאקסימום למודינג ? מארז שממש אפשר לעבוד עליו חזק =]

תודה ..

פורסם

יש את הhec 6919 אבל התרד הזה מתאים יותר לפורום מארזים וספיקם

פורסם

אין דבר כזה "מארז למודינג".

בעיקרון רוב המארזים יהיו טובים למודינג.

אפילו מארז ג'נרי יתאים...

פורסם

לא נכון

יש מארזים שיש להם מקומות טובים להחביא חוטים ואם שמים חלון אז לא רואים את החוטים וגם יש כאלו שאפשר להוציא את הכלוב של הדיסקים וזה מוסיף לאסתטיקה

פורסם

ולרוב אלו מארזים שעולים יותר.

כל הרעיון במודינג זה לקחת מוצר שהוא לא כל כך יקר ולשפר אותו בעצמך.

פורסם

^^

אני לא מסכים

לדעתי, מארזים ג'נריים "לא ראויים" למודינג

האפשרויות מוגבלות מאוד, ולרוב ההשקעה בחומרים \ כלים, לא שווה את ההתעסקות עם מארז זול

המארזים הג'נריים מגיעים מהמפעל באיכות ייצור ירודה, חלקים שבריריים, ללא מסילות לכוננים, ללא אפשרויות "משחק" של חלקי הפנים, וכמובן, מארז צפוף

מארז איכותי, שיש לו הרבה יותר להציע, ייתן פוטנציאל גדול יותר לפרוייקט, ויניב תוצאות טובות יותר לדעתי (רק צריך לעבוד כמו שצריך, לא לקלקל מארז ששווה כמה מאות שקלים ;) ) (כן, גם מארז טוב ניתן לשפר > תציץ בפרוייקט שלי)

מבחינתי, המארז הכי טוב, הוא בניית מארז מ-0. כך שאתה מתאים אותו לצרכים ולדרישות שלך

יכול להיות שגם במארזים איכותיים יתפשרו על כל מיני דברים לטובת חיסכון בעלות ייצור, קריצה לטווח רחב יותר של לקוחות וכו'

אבל כמו שאמרתי בהתחלה, זו רק דעתי.. ;)

על מארזים ג'נריים - מתאמנים.

פורסם

אתה צודק ב 100%, אבל בשביל מסילות לכוננים, איכות בנייה טובה יותר, ומארז גדול יותר, לרוב אתה צריך לשלם יותר.

דרך אגב, הצצתי בפרויקט שלך ועשית עבודה יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

א. תודה

ב. לפותח הדיון, באזור ה350 ניתן להביא צ'יפטק מאוד מאוד נחמד לדעתי (שלרוב חולק את ה"שלד" עם היצרניות האיכותיות יותר)

הקומפיוקייס נחמדים, אך אני לא "נמשך" אליהם.. :nixweiss:

פורסם

זה בסדר, רוב האנשים שאני מכיר לא 'נמשכים' למארזים, אתה בחברה טובה.

פורסם

זה בסדר, רוב האנשים שאני מכיר לא 'נמשכים' למארזים, אתה בחברה טובה.

:lol:

פורסם

6A19 Midi Tower

אין יותר טוב מזה ;)

400x400_6A19beigefront.jpg

CI-6A19-NPS.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים