עבור לתוכן

למה הווליום של תוכנת כרטיס הטלוויזיה משתלטת על הווליום של המחשב?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס?

תודה.

פורסם

איזה כרטיס טלויזיה יש לך ואיזו תוכנה אתה משתמש, ואיזו גרסא היא?

פורסם
  • מחבר

וואלה שכחתי לרשום, יש לי כרטיס של חברת AverMedia דגם AverTV Go 007 FM+ ובמאפיינים של התוכנה רשום שהגרסה היא 5.3.0.24

יש לי את הכרטיס איזה חצי שנה והוא עובד מצוין רק הבעיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שיש גרסה חדשה יותר, תודה, אני מוריד עכשיו, אני אכתוב שוב אחרי שאני אתקין.

פורסם

שמע, יכול להיות שככה התוכנה מוגדרת פשוט, היא משנה את המסטר ווליום.

מה שאתה כן יכול לעשות, אולי זה לא יהיה לך נוח, זה לשנות את הווליום ידנית דרך המאפייני קול של ווינדווס, ולהנמיך את ה LINE IN, אתה מחבר את הכרטיס ל LINE IN בכרטיס קול, כן?...

פורסם
  • מחבר

התקנתי, עד שסידרתי שיהיה וידאו, הוא היה דפוק כזה עם נקודות, פסים ועוד כל מיני צורום משונות, אז ניסיתי כל מיני דברים והגדרתי הגדרות ועדיין היה דפוק, עדיין הווליום השתלט על הווליום הכללי והיה מגיב טיפה מאוחר ואני לא אוהב את זה אז בקיצור הסרתי ואני בא לפתוח את הגרסה הקודמת ומשהו נדפק בה, אין את החלון של הוידאו והאפשרויות ממש מצומצמות כאילו חסרים הרבה דברים אז ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר, היה איזה Error אז ניסיתי להתקין מהדיסק - אותו דבר, אז ניסיתי להסיר הכל ואותה בעיה, ואז הבנתי שמשהו פה לא בסדר, אני כרגע עסוק במשהו אחר אז אני אחזור לזה אח"כ, תודה על העזרה בכל מקרה.

פורסם

כנראה ההתקנה עדכנה לך בנוסף גם את הדרייברים, ושם הבעיה, תנסה למחוק את הדרייברים ולהתקין מהדיסק שלך.

וואיי לא נעים לי... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע, דברים כאלה קורים לי כל הזמן לצערי, אני בסוף תמיד מסדר את הבעיה, זה רק לוקח קצת זמן עד שאני מנסה את כל הפתרונות, תודה בכל מקרה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים