פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מה אני ציך להגדיר בדריבר של ATI כדי לקבל תצוגה חלקה ?איך אני מתאים את הרזולוציה של הטלויזיה ועל כמה MGH לשים ?אפשר אולי מדריך עם תמונות או משהו בססגנון ? תודה ...
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אם זו טלווזית LCD אז תשים 60HZ אם זו טלוויזית CRT אז תנסה לשים 85לרוב הדרייבר עושה את כל ההגדרות בעצמואני רק יכול לעזור לך בתיאוריה אני מעולם לא חיברתי טלוויזיה למחשב
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר זה עדיין לא מספיק אחי ..לא רוואים חלק , לא מבינים את הכתב (רק אם מסתכלי םממרחק של מטר .. וגם אז לא הכי רואים )והעיניים כואבותת ,, עו משהו .. המסך לא על כל המסך אלא רואים שחור ב- FRAMES ..
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ככה זה בטלויזיות כאלה, בגל שהרזולוציה שלהם נמוכה מאוד (640X480 אם אני לא טועה) אז האיכות ירודה. אי אפשר לשנות את זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים טלוויזיות כאלה לא תומכות ברזולוציות של מחשב.אתה לא תוכל לראות בהן ברור.הן יהיו לך טובות רק למשחקים וסרטים.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר טלוויזיות כאלה לא תומכות ברזולוציות של מחשב. אתה לא תוכל לראות בהן ברור. הן יהיו לך טובות רק למשחקים וסרטים. גם במשחקים לא רואים הכי טוב .. רק סרטים ץץץ משהו בסט =]=] כמובן אי כות של ממחשב ל- TV .. =] בכל מקרה =] הסתדרתי תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים זה ישמע מצחיק אבל תנסה לנתק את הכבל של הכבלים או של הממיר או של מה שזה לא יהיה מהטלוויזה, אצלי זה שיפר את התצוגה בצורה מאוד משמעותית.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אחלה סבבה =] אז יש מצב להיפך .. לחבר =] כי כלום עדיין לא מחובר =] לא כבלי םולא הןט\יס
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים תשים רזולוציית מסך של 800x600, כמו כן אולי כדי להגדיל את גודל הפונט של הווינדוז.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים ^^ זה לא יעזור...אני יודע שאתם כותבים פה במטרה טובה אבל הבנאדם אמר שהוא הסתדר כבר, אז למה למהשיך לכתוב הודעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.